Κεντρική Διεθνή Τρομερή Νίζνι ενόψει ΑΕΚ

Τρομερή Νίζνι ενόψει ΑΕΚ

cska nizni

cska-nizniΗ Νίζνι Νόβγκοροντ, η οποία θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη (28/10, 19:00, ΟΑΚΑ) για την τρίτη αγωνιστική του Γιούροκαπ, υποχρέωσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη ήττα της (86-82) στη VTB League.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στην παράταση καθώς, μολονότι η Νίζνι προηγούνταν 74-71 ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Νάντο ντε Κολό ευστόχησε σε τρεις βολές.

Από την πλευρά των νικητών, ξεχώρισαν οι Βικτόροβ και Μπερζίνς, με 16 και 13 πόντους αντίστοιχα. Σε ό,τι αφορά, δε, στην “ομάδα του στρατού”, ο Μίλος Τεόντοσιτς σημείωσε 24 πόντους, με τον Νάντο ντε Κολό να προσθέτει 21.

Η Ούνικς Καζάν, που στερήθηκε τις υπηρεσίες του τραυματία Κώστα Καϊμακόγλου, επικράτησε 66-64 της Άβτοντορ και, πλέον, στρέφει το βλέμμα της στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη, την ερχόμενη Τετάρτη (28/10), για την τρίτη αγωνιστική του Γιούροκαπ.

Η Αστάνα του Πατ Καλάθη, τέλος, ηττήθηκε 79-61 από τη Νίμπουργκ. Ο άλλοτε φόργουορντ των Αμαρουσίου, Κολοσσού και Παναθηναϊκού, μέτρησε 3 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, ισάριθμο λάθος και 2 κλεψίματα σε περίπου 23 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…