Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τους χορεύει ο Καφφές

Τους χορεύει ο Καφφές

vasilakopoulos-kaffes

Όχι μόνο δεν έσκυψε το κεφάλι, όχι μόνο δεν πήρε πίσω την ανακοίνωση περί “εγκληματικής οργάνωσης“, όχι μόνο δεν δίστασε να καταθέσει όλα (κι είναι πάρα πολλά) τα στοιχεία που έχει στον Αθλητικό Εισαγγελέα, αλλά τώρα κάνει κι επίδειξη δύναμης, τηρώντας κατά γράμμα τις νόμιμες διαδικασίες.

Ο Ηλίας Καφφές αποτελεί πονοκέφαλο για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Παρότι τρεις από το Δ.Σ. παραιτήθηκαν (γιατί άραγε;), παρότι θέλησαν να τον υποχρεώσουν σε παραίτηση, ο ίδιος προκήρυξε έκτακτη Γενική Συνέλευση και συμπληρωματικές εκλογές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:
Μετά την αποδοχή των τριών παραιτήσεων των μελών του Δ.Σ. της ΟΔΚΕ, σας ενημερώνουμε ότι με το με αριθ. πρωτ. 620/7-10-2015 έγγραφό μας, κλήθηκε για ανάληψη καθηκόντων ο μοναδικός επιλαχών κ. Μιχαήλ Μακεδονόπουλος.

Μέχρι και σήμερα δεν περιήλθε σε γνώση μας δήλωση αποποίησης της θέσης στην οποία κλήθηκε και συνεπώς λογίζουμε τον κ. Μακεδονόπουλο ως μέλος του Δ.Σ.

Μετά από αυτά σας προσκαλούμε σε Ειδική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, κατ’ άρθρο 18 παρ. 2 περ. γ΄ του Καταστατικού της ΟΔΚΕ, με μοναδικό θέμα λόγω του είδους της συγκεκριμένης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης “Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή δύο (2) τακτικών μελών, που λείπουν και των αντίστοιχων αναπληρωματικών με θητεία το υπόλοιπο της προηγουμένης διοίκησης μέχρι λήξεως της τετραετίας”.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στη Λάρισα στο ξενοδοχείο DIVANI LARISSA PALACE, οδός Παπαναστασίου 19, το Σάββατο 31/10/2015 ώρα 18.00“.

Τί σημαίνει αυτό; Πώς πολύ απλά το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, θα συνεχίσει κανονικότατα τη θητεία του, παρά τις περί του αντιθέτου λυσσαλέες προσπάθειες των μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ και των διοικούντων την ΕΟΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Κορονοϊός: Δεν… πέφτουν τα κρούσματα, πάνω από 1600 και σήμερα [27/2]

Ο κορονοϊός δεν… κουνάει ρούπι, με το lockdown στην Αττική να παίρνει παράταση -και επίσημ…