Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Το βήμα παραπάνω”

“Το βήμα παραπάνω”

dragan sakota

dragan sakota

H AEK, μετά τη σεζόν της επιστροφής της, είναι έτοιμη να διαδραματίσει ακόμα πιο καθοριστικό ρόλο στην Α1 και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω φθάνοντας μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ. Με ανανεωμένο και σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ, η Ένωση έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και η αισιοδοξία είναι διάχυτη στην ομάδα, όπως διαφαίνεται και από τα λεγόμενα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα του θα καταφέρει να πραγματοποιήσει καλύτερη σεζόν φέτος, στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων“:

“Πιστεύω ότι διαλέξαμε καλούς παίκτες. Έχουμε μία ομάδα που μπορεί να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή να κάνει το βήμα παραπάνω από πέρυσι και να μπει στην τετράδα. Υπάρχουν κάποια θέματα τραυματισμών τις τελευταίες μέρες, πάντως νομίζω ότι μπορούμε να δείξουμε καλά πράγματα μέσα στη σεζόν.

Έχουμε, ήδη, πάρει τον Γιάννη (σ.σ Καλαμπόκης). Είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα. Έχει κάνει δυνατές προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Θα έχει σημαντικό ρόλο.

Για να φτάσουμε στον τελικό στόχο, απαιτούνται πολλά πράγματα. Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει όταν θα έρθουν και τα δύσκολα. Ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουν οι παίκτες ότι έχουν την στήριξη του κόσμου, διότι έτσι αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και παίζουν καλύτερα”.

Ο αρχηγός της Ένωσης, Ντούσαν Σάκοτα, από την πλευρά του, επεσήμανε: “Υποχρέωση μας ως παίκτες της ΑΕΚ είναι να μπαίνουμε σε κάθε ματς και να νικάμε. Η αντίδραση της ομάδας στο φιλικό με την Εφές και με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε ήταν θετικότατη και ελπίζουμε να έχουμε παρόμοια παρουσία και στην συνέχεια.

Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα όλοι μας να πάει ένα βήμα μπροστά και αυτό θα γίνει με την στήριξη των οπαδών μας που είναι πολύ σημαντική. Αυτοπεποίθηση υπάρχει και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ποια είναι η ΑΕΚ αρχής γενομένης από το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…