Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Θετική η καινούρια αρχή”

“Θετική η καινούρια αρχή”

aris zaras cupkovic media day

aris-zaras-cupkovic-media-day

Ήρθε στον Άρη να συνεισφέρει και αυτός στο νέο ξεκίνημα των “κιτρινόμαυρων“. Ήδη έδειξε τα διαπιστευτήριά του στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ δείχνει έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε στο eBasket για τη νέα χρονιά που έρχεται, αλλά και για τα κολλητά ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναικό.

Διαβάστε όλα όσα μας δήλωσε:
Για τις σκέψεις του για τον Άρη: “Σίγουρα είναι πολύ θετικό που έχει γίνει μία καινούρια αρχή. Υπάρχει μία φερεγγυότητα και αυτό είναι καλό για όλους εμάς. Όλοι μαζί δουλεύουμε για να πετύχουμε, ξεκινώντας από την Τετάρτη (07/10)“.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Δεν είναι αρνητικό που ξεκινάμε με ντέρμπι. Πρέπει να συνηθίσουμε στα δύσκολα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όντως, όμως νομίζω έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα γίνεται. Δεν είμαστε έτοιμοι 100%, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά“.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Είναι ένα δεύτερο σερί ντέρμπι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά την Τετάρτη και να έρθουμε να παλέψουμε και με τον Παναθηναϊκό“.

Για τα ευρωπαικά παιχνίδια: “Νομίζω πως μπορούμε να πετύχουμε. Σιγά-σγιά, βήμα-βήμα, θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε το στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…