Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Θέλουμε δουλειά”

“Θέλουμε δουλειά”

skourtopoulos

skourtopoulos

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Κολοσσό.

Τόνισε, πως η ομάδα του χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Μιχάλη Καμπερίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Συγχαρητήρια στη Ρόδο που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ότι λειτούργησε σαν ομάδα, σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Αυτό τη βοήθησε να έχει έναν αέρα στο σκορ και παρότι φτάσαμε τη διαφορά στους 4-5 πόντους, στην ουσία δεν πλησιάσαμε αρκετά.

Όσον αφορά την ομάδα μου, έχουμε πολλή δουλειά ακόμη. Ίσως χρειαζόμαστε κάποιες αλλαγές. Φαίνεται ότι έχουν γίνει κάποια λάθη και δεν είναι τελικά αυτό που περιμέναμε. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Πέρα από το αποτέλεσμα το χειρότερο απ’ όλα είναι η απώλεια του Μιχάλη Καμπερίδη, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά μάλλον αυτή τελείωσε για εκείνον.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ρήξη χιαστού και είναι πολύ κρίμα. Είναι δανεικός από την ΑΕΚ, έχει κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και ανταποκρίνεται σε ό,τι λέμε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη και στην ομάδα”.

Από πλευράς παικτών, ο Χάρης Γιαννόπουλος είπε: “Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι, το σκορ τα λέει όλα. Ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα και μία ομάδα με τους στόχους τους δικούς μας και την προϊστορία της, αν και μικρή, δεν μπορεί να παίζει τέτοια άμυνα αν θέλει να ελπίζει σε κάτι στο πρωτάθλημα.

Έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα. Έχουμε ένα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα, αφού παίζουμε στο γήπεδό μας και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να έχει έναν περίπατο απέναντί μας.

Από ‘κει και πέρα, το ματς χάθηκε καθαρά στην άμυνά μας. Ο Κολοσσός έκανε ένα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε σκληρά και να αλλάξουμε πολλά πράγματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…