Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τα εισιτήρια με Λιμόζ

Τα εισιτήρια με Λιμόζ

Olympiacos Sef Kosmos

Olympiacos-Sef-Kosmos

H ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε από σήμερα (27/10) η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, απέναντι στη Λιμόζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι, η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Ευρωλίγκα, Ολυμπιακός Λιμόζ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Πέμπτη 5/11/2015 με ώρα έναρξης 21:45, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Μέσω του internet από το www.olympiacosbc.gr από την Τρίτη 27/10/2015 στις 18:00
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Τρίτη 27/10/2015 στις 18:00 .
• Στα καταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ από την Τρίτη 27/10/2015 στις 18:00 (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
• Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Τετάρτη 4/11/2015 (10:00-18:00) και την Πέμπτη 5/11/2015 από τις 10:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου, με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/Γερμανός, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 20, 25 και 30 €.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και στο τηλέφωνο 210 4527600.

Όλοι “Print at Home Ticket”, χωρίς αναμονή, χωρίς ταλαιπωρία!

Συνεχίζεται για άλλη μία χρονιά το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος στο σπίτι του ή στο γραφείο του. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της ουράς για την αγορά εισιτηρίου, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο, ενώ, με την εγγραφή ως μέλος του συστήματος εισιτηρίων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αποφεύγεται η επαναλαμβανόμενη διαδικασία προσκόμισης των παραπάνω στοιχείων με βάση και τον νέο Αθλητικό Νόμο.

Πολιτική ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός για τον αγώνα με την Λιμόζ στις 5/11/2015 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακόςμέχρι και την Τετάρτη 04/11/2015, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.
• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους
• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…