Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Στόχος μία ισχυρή ΑΕΚ”

“Στόχος μία ισχυρή ΑΕΚ”

mavrokefalidis media day

mavrokefalidis-media day
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος αποτελεί τον τέταρτο παίκτη που έχει αγωνισθεί σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μετά τους Άριαν Κόμαζετς, Δημήτρη Παπανικολάου κι Ανδρέα Γλυνιαδάκη, μίλησε στο eBasket.gr στο πλαίσιο της Media Day της “Ένωσης”.

Αναλυτικά

Αναφορικά με την προημιτελική αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (7/10, 19:30, “Nick Galis Hall”) για τον θεσμό του Κυπέλλου: “Στόχος μας, μολονότι έχουμε απουσίες, είναι μόνον η νίκη και, επομένως, η πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι τραυματισμοί, σε καμία περίπτωση, δεν αποτελούν δικαιολογία για εμάς”.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει υψηλούς στόχους σε τούτη τη διοργάνωση; “Αναμφίβολα, έχουμε τη δυνατότητα για κάτι καλό, ωστόσο, τα βλέμματα μας -αυτή τη στιγμή- είναι στραμμένα μόνον στον Άρη”.

Για την παρουσία (απουσία) του κόσμου στο ματς-φιέστα με την Εφές: “Μας στενοχωρεί, σαφώς, το γεγονός πως οι φίλαθλοι δεν ήρθαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ενδεχομένως, βέβαια, να μην γνώριζαν και το μέγεθος του αντιπάλου.

Κατά τη γνώμη μου, η Αναντολού Εφές αποτελεί εκ των φαβορί για τη συμμετοχή στο επόμενο φάιναλ-φορ. Αναμένουμε, πάντως, τη στήριξή του στις επίσημες αναμετρήσεις”.

Για τις διαφορές ανάμεσα στην πρώην ομάδα του (σ.σ.: Παναθηναϊκός) και στην ΑΕΚ: “Το περιβάλλον είναι εντελώς διαφορετικό. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Φέτος, μάλιστα, έχει ενισχυθεί περαιτέρω κι αναμένεται να παρουσιασθεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός.

Η ΑΕΚ, στον αντίποδα, πέρα από την αδιαμφισβήτητη διαχρονική αξία της και την ιστορία της, βρισκόταν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλό επίπεδο αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα.

Πλέον, όμως, υπάρχει μία ισχυρή διοίκηση, όπως κι οργάνωση σε όλους τους τομείς. Σκοπός όλων όσοι απαρτίζουν την ομάδα, είναι να δημιουργηθεί ξανά μία ισχυρή ΑΕΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…