Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Στόχος η άνοδος”

“Στόχος η άνοδος”

promitheas panerithraikos tsamis

promitheas-panerithraikos-tsamis

Ο Άγγελος Τσάμης αποχαιρέτησε τον Κολοσσό Ρόδου και επέλεξε να κατηφορίσει στην Α2 για να ενισχύσει τις προσπάθειες του φιλόδοξου Προμηθέα και να επιστρέψει με αυτόν στα μεγάλα σαλόνια. Ο πολύπειρος γκαρντ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου η πατρινή ομάδα διέλυσε τον Πανερυθραϊκό (82-66) και ο ίδιος σημείωσε 21 πόντους, την ανταγωνιστικότητα αυτού καθώς και στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Λιβαδειά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Άγγελε, ξεκινήσατε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα. Θεωρείς ότι ήταν μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ή ότι απλά κάνατε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Πανερυθραϊκό;
“Κατ’ αρχήν, θέλω να πω, ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Ο Πανερυθραϊκός ήταν πολύ μαχητικός, ανεξάρτητα από τη μεγάλη διαφορά που δημιουργήθηκε στο τέλος. Νομίζω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι διότι ήταν πρεμιέρα και οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους. Από εκεί και πέρα, με τη βοήθεια του κοινού της Πάτρας, που γέμισε και πάλι το γήπεδο, όπως και στο κύπελλο, θα πάμε αρκετά καλά. Μας δίνει ώθηση”.

– Το εφετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Πιστεύεις ότι θα είστε ανάμεσα στα φαβορί για την άνοδο;
“Θέλω να πιστεύω πως ναι, αυτός είναι ο στόχος μας. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο όμως διότι υπάρχουν πάρα πολλές καλές ομάδες. Παραπάνω από 6-7 ομάδες διεκδικούν τον τίτλο. Πιστεύω ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και θα είμαστε μέσα στα φαβορί για την άνοδο”.

– Τώρα παίζετε στη Λιβαδειά, η οποία ξεκίνησε με ήττα. Ποια σημεία θεωρείς ότι θα κρίνουν την αναμέτρηση;
“Το ματς στη Λιβαδειά, είναι πολύ δύσκολο. Μπορεί να προέρχονται από ήττα, όμως ξέρουμε ότι διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες. Θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση, αρχής γενομένης από αύριο που θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας, εάν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…