Κεντρική NBA Σε κρίσιμη κατάσταση ο Όντομ (vid)

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Όντομ (vid)

odom lamar nba

odom-lamar-nba

Μπορείς να νικήσεις όποιον θέλεις, εκτός από τον εαυτό σου. Και για τον Λαμάρ Όντομ ο… κακός εαυτός του αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος. Ο 36χρονος πρώην σούπερ παίκτης των Λέικερς δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς βρίσκεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για “κρίσιμη κατάσταση”.

Ο Όντομ βρέθηκε αναίσθητος, σε δωμάτιο οίκου ανοχής, έχοντας κάνει χρήση ουσιών (τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα σκεύασμα, που λειτουργεί ως Βιάγκρα). Χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει, με τον οργανισμό του να διαλύεται, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, ο Όντομ πήγε μόνος του στον οίκο ανοχής Love Ranch, διάσημο στην περιοχή της Νεβάδα, το περασμενο Σαββατο. Εκεί είχε γυριστεί παλαιότερα ένα ριάλιτι στο οποίο συμμετειχε μαζί με την Καρντάσιαν, με τον ιδιοκτήτη του οίκου να ειναι κολλητός του.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μία φημολογία που θέλει τον 36χρονο φόργουονρτ να έχει συνεχείς ερωτικές περιπτύξεις με ιερόδουλες από το περασμένο Σάββατο και χθες πήρε ένα συμπλήρωμα από βότανα σαν βιάγκρα (πολλοί ισχυρίζονται πως πήρε ναρκωτικά).

Ένας υπάλληλος-καθαριστής του οίκου ανοχής τον βρήκε σε ένα δωμάτιο μόνο του αναίσθητο να βγάζει αφρούς απο το στόμα, σε κατάσταση κόμματος. Ο Όντομ ζει, αυτή τη στιγμή, με μηχανική υποστήριξη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…