Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πρέπει να νικήσουμε”

“Πρέπει να νικήσουμε”

djordjevic

djordjevic

Για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Καρσίγιακα μίλησαν οι Σάσα Τζόρτζεβιτς, Τζέιμς Γκιστ και Τζέιμς Φελντέιν.

Ο τεχνικός των “πρασίνων” χαρακτήρισε το παιχνίδι “must-win” μετά την αρνητική πρεμιέρα στη διοργάνωση και τόνισε πως θα πρέπει να παίξουν με ενέργεια και συγκέντρωση για να πετύχουν το στόχο τους.

Οι Τζέιμς Γκιστ και Τζέιμς Φελντέιν από την άλλη ανέφεραν, πως θα πρέπει να υπερασπιστούν την έδρα τους και να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αναλυτικά όσα είπαν:

“Είναι ένα παιχνίδι-must win για μας. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Τουρκίας, μια πολύ καλή ομάδα, με αθλητικούς παίκτες, που νίκησε την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα.

Δεν πιστεύω πως θα έρθει άνετη σκεφτόμενη πως επειδή νίκησε στο πρώτο ματς έχει περιθώριο να χάσει το δεύτερο. Θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και συγκέντρωση για να φτάσουμε στο στόχο μας”.

Για την κόπωση των παικτών του: “Δεν έχουν συνηθίσει να κοιμόμαστε στα σπίτια μας, αλλά σε αεροπλάνα και ξενοδοχεία. Όμως πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να πάρουμε το μέγιστο παίζοντας στην έδρα μας”.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Όταν τελειώνει ένας αγώνας πρέπει να τον αφήνεις πίσω σου, είτε κερδίζεις είτε χάνεις. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς”.

Ο Τζέιμς Γκιστ από την πλευρά του είπε: “Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι υψηλού επιπέδου, διαφορετικό από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η Καρσίγιακα νίκησε στο πρώτο της παιχνίδι. Εμείς ξεχνάμε το παιχνίδι που προηγήθηκε και κοιτάμε το ερχόμενο. Με τον κόσμο μας θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Η Καρσίγιακα παίζει με ενέργεια και θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην τους αφήσουμε να τρέξουν”.

Για την επιστροφή του στη δράση είπε: “Χαίρομαι που ξαναπαίζω μπάσκετ και κάθε ματς με βοηθά περισσότερο. Παίζοντας στο ΟΑΚΑ είναι ακόμη καλύτερα”.

Ο Τζέιμς Φελντέιν δήλωσε ενθουσιασμένος για όσα έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό.

“Το λατρεύω αυτό που συμβαίνει. Το πρώτο διάστημα που είμαι εδώ είναι φανταστικό και ο κόσμος δείχνει μεγάλη αγάπη και στήριξη για την ομάδα”, ανέφερε αρχικά ο Δομινικανός γκαρντ, και συνέχισε για το παιχνίδι με την Καρσίγιακα:

“Είναι μεγάλο ματς για μας. Δεν θέλουμε να υποστούμε δεύτερη ήττα, ειδικά μπροστά στο κοινό μας. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς από αυτό στη Ρωσία. Θα πρέπει να παίξουμε όπως στα τρία τελευταία δεκάλεπτα με τον Ολυμπιακό. Είναι δική μου δουλειά να βοηθήσω με την ενέργειά μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…