Κεντρική Ασίστ Η γωνιά του κόουτς Ο έλεγχος των ελληνικών ομάδων

Ο έλεγχος των ελληνικών ομάδων

mavrokefalidis lasme

mavrokefalidis-lasme

Το άρθρο αυτό γράφεται on the road..(.. to Istanbul). Οι ελληνικές ομάδες έπαιξαν και το σενάριο ήταν σχεδόν το ίδιο.

H AEK προβληματίζει σε όλα τα επίπεδα, Μπόρεσα να δω μόνο κομμάτια του παιχνιδιού, μα η διακύμανση και το τελικό σκορ δεν χωρά δικαιολογίες. Σίγουρα η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα και πρέπει να αντιδράσει.

Ο Άρης ήταν πολύ καλός με μία αγνώριστη Μπουντούτσνοστ,η οποία παλινδρομούσε σε όλο το παιχνίδι.Ο Άρης με περισσή ενέργεια και έχοντας στο μυαλό του το ντέρμπι του Σαββάτου, πέρασε και σκούπισε..

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός, βελτιωμένος στο Petersburg με εξαιρετικό τον Hatcher.Aν βρεθεί λύση στο θέμα του ψηλού, ο ΠΑΟΚ θα είναι μία άλλη ομάδα.Κομβικό παιχνίδι το επόμενο με τη Μπεσίκτας, η οποία μετά την εντός έδρας ήττα από την Άβτοντορ, δεν έχει άλλα περιθώρια.

Κατά τα άλλα, είδαμε την Άλμπα παρά την νίκη της, να μην παίζει καλά και δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα της Euroleague, η Βαλένθια πήρε τον ισπανικό εμφύλιο με τη Σαραγόσα και το Μπιλμπάο πήρε μεγάλη νίκη στη Γερμανία επί της Βόννης.

Τελειώνοντας, θα επισημάνω αυτό που λέω και υποστηρίζω εδώ και πολύ καιρό, ότι και άλλες ελληνικές ομάδες πρέπει να παίξουν στην Ευρώπη. Αν όχι στο Eurocup, μπορεί στο FIBA Cup.

Με τον τρόπο αυτό, θα προσελκύσουν καλύτερους ξένους, θα αναπτύξουν το marketing (έσοδα),θα δικτυωθούν ευρωπαϊκά και θα έχουν παίκτες και προπονητές με υψηλότερο κίνητρο, έχοντας δύο αγώνες την εβδομάδα.

Καλημέρα και
καλή τύχη σε όλους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Γαλάνης
Περισσότερα σε Η γωνιά του κόουτς

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…