Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μόνο νίκη στο ΣΕΦ”

“Μόνο νίκη στο ΣΕΦ”

pao pavlovic

pao-pavlovic

Η μεταγραφή του δεν ήταν απ’ αυτές που ξεσήκωσε τον κόσμο, ωστόσο οι εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας έχουν ενθουσιάσει τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Σάσα Πάβλοβιτς, τον πολύπειρο Μαυροβούνιο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος αποτέλεσε τον καλύτερο παίκτη του “τριφυλλιού” στην προετοιμασία. O 32χρονος άσος – με μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ – μίλησε στην εφημερίδα Live – Sport για τη νέα σεζόν και τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως το “τριφύλλι” μπορεί φέτος να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

“Έχω προσαρμοστεί στη νέα μου ομάδα. Το κλίμα είναι υπέροχο, οι συμπαίκτες μου εξαιρετικοί και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού“, δήλωσε αρχικά ο Πάβλοβιτς και συνέχισε: “Δώσαμε κάποια φιλικά παιχνίδια και τα πήγαμε πολύ καλά. Δουλέψαμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη της νέας χρονιάς. Πιστεύω ειλικρινά πως έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα και εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο. Είναι πολύ νωρις ακόμα, βέβαια, αλλά θεωρώ πως έχουμε όλα τα φόντα να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τους στόχους μας”.

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την “πράσινη” φανέλα έμελλε να είναι ο αυριανός προημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τον Μαυροβούνιο γκαρντ να δηλώνει σίγουρος πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει τον “αιώνιο” αντίπαλο.

“Γνωρίζω πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι σαν τα ντέρμπι στη Σερβία μεταξύ της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Γνωρίζω ακόμα πως πρέπει να κερδίσουμε και αυτή είναι και η μεγάλη επιθυμία των οπαδών μας. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να τον κερδίσουμε. Θεωρώ πως έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα. Με αυτή τη νοοτροπία θα προσεγγίσουμε και το παιχνίδι. Θα κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής, θα παίξουμε σκληρά και θα πάμε να κερδίσουμε”.

Όσον αφορά τους στόχους του, κατέστησε σαφές πως “δεν έχω προσωπικούς στόχους. Είμαι παίκτης ομάδας και οι στόχοι μου είναι ίδιοι με του Παναθηναϊκού. Έχουμε υψηλές βλέψεις τη φετινή χρονιά και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη”, ενώ σε ερώτηση για το αν η ομάδα στοχεύει να πάει στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, τόνισε χαρακτηριστικά “φυσικά και είναι ένας από τους στόχους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…