Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κανένας δεν μας πρότεινε τον Σοφοκλή”

“Κανένας δεν μας πρότεινε τον Σοφοκλή”

Sakota

SakotaΗ ΑΕΚ κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στη Νίζνι, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Γιούροκαπ. Ο τεχνικός της “Ένωσης”, Ντράγκαν Σάκοτα, παρουσιάσθηκε εμφανώς ικανοποιημένος -στη συνέντευξη Τύπου- από την εικόνα της ομάδας, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αμυντική προσπάθεια των παικτών του. Ο 63χρονος κόουτς, μάλιστα, ήταν σαφής σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον “Σόφο“.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πρόκειται για μία μεγάλη νίκη και, μάλιστα, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Αυτό, λοιπόν, μας έδωσε έξτρα κίνητρο. Είχαμε ανάγκη από μία τέτοια εμφάνιση, ήταν μία καλή νίκη που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Σταθήκαμε, βέβαια, άτυχοι για ακόμη μία φορά, καθώς χτύπησε ο Ζήσης (σ.σ: Σαρικόπουλος). Θα μάθουμε, αύριο (29/10), τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Είναι, πάντως, καθημερινά και συνηθισμένα τα προβλήματα σε ομάδες που έχουν ματς ανά τρεις ημέρες”.

Σε ό,τι αφορά στην άμυνα της “Ένωσης”, ο 63χρονος τεχνικός τόνισε: “Στο πρώτο ημίχρονο, παρά τους 46 πόντους που δεχθήκαμε, είχαμε καλή αμυντική εικόνα. Θέλαμε, όμως, ώρα για να προσαρμοστούμε, καθώς προερχόμασταν από έναν αγώνα (σ.σ. Τρίκαλα) με αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικής. Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιωθήκαμε περαιτέρω. Συνεχίζουμε με περισσότερες φιλοδοξίες”.

Αναφορικά με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς: “Ο Μίλαν πήρε ρίσκο. Είχε τραυματισμό, αλλά επέλεξε -με δική του ευθύνη- να αγωνισθεί. Δικαιώθηκε. Μας βοήθησε πολύ σήμερα, τόσο επιθετικά (17π., 2/2τρ.) όσο κι αμυντικά”.

Σχετικά με τον Κρις Ουόρεν: “Είναι καλός παίκτης. Είναι, κυρίως, σκόρερ κι όχι οργανωτής. Απλώς, χρειάσθηκε να παίξει και στο “1” εξ ανάγκης και, ως εκ τούτου, δεν μπορούσε να αναπνεύσει”.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη: “Κανένας δεν μας πρότεινε τον Σοφοκλή. Είχαμε προτάσεις μόνον για ξένους παίκτες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…