Κεντρική Basket League Άρης “Υπολογίζουμε στον κόσμο”

“Υπολογίζουμε στον κόσμο”

priftis filiko aris

priftis-filiko-aris

Ο Άρης υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ, για τη 2η αγωνιστική του Γιούροκαπ, αποσκοπώντας στην κατάκτηση της πρώτης του ευρωπαϊκής νίκης, φέτος. Ο Δημήτρης Πρίφτης, στάθηκε στην ποιότητα της μαυροβούνιας ομάδας και επεσήμανε την καταλυτική παρουσία των οπαδών του Άρη, που θα δώσουν έξτρα ώθηση στους παίκτες του.

“Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που έδειξε τη δυναμική της στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, κερδίζοντας πρόσφατα την Μπάνβιτ και την Τσεντεβίτα. Η Μπούντουτσνοστ έχει ποιότητα στο ρόστερ της και πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα ώστε να ελέγξουμε εμείς τον αγώνα και να φτάσουμε στη νίκη” υποστήριξε αρχικά και πρόσθεσε:

Υπολογίζουμε πολύ στους φιλάθλους μας, να μας βοηθήσουν και ελπίζουμε να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα παρόμοια με αυτή των αγώνων με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Το Γιούροκαπ είναι υψηλής ποιότητας διοργάνωση και είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε την έδρα μας όσο περισσότερο μπορούμε”.

Από πλευράς παικτών, ο Οκάρο Ουάιτ, υπογράμμισε: “Έχουμε μπροστά μας ένα δυνατό παιχνίδι για το Γιούροκαπ. Στην Τουρκία, την προηγούμενη αγωνιστική, χάσαμε στο τέλος του παιχνιδιού, και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να κάνουμε μία δεύτερη σερί ήττα, και μάλιστα στην έδρα μας. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς. Είδαμε την Μπούντουτσνοστ και πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Έκανε μία πολύ καλή αρχή στη σεζόν και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ώστε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…