Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Υπεκφεύγετε των ευθυνών σας”

“Υπεκφεύγετε των ευθυνών σας”

aggelopouloi new telikoi

aggelopouloi-new-telikoi

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τη Forthnet, έδωσε ο Ολυμπιακός. Με νέα της ανακοίνωση, η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ, κατηγόρησε την εταιρεία πως “υπεκφεύγει των σοβαρών ευθυνών” της και συνεχίζει να προκαλεί δημόσια τους Πειραιώτες. Τέλος, ζήτησε να δοθεί τέλος στις “παρελκυστικές τακτικές” και να υπάρξει μέριμνα για την ορθή ενήμερων των φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κύριοι,

Με έκπληξη λάβαμε την από 26.10.2015 επιστολή σας, με την οποία υπεκφεύγετε και πάλι των σοβαρών ευθυνών σας, για τον προκλητικό τρόπο αναμετάδοσης των αγώνων μπάσκετ του Ολυμπιακού, από το συνδρομητικό κανάλι NOVASPORTS.

Άλλωστε, αντίθετα με όσα όψιμα διατείνεστε, εσείς επιλέξατε να δημοσιοποιήσετε αυτούσια την αρχική από 22.10.2015 επιστολή σας προς την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, “θυματοποιώντας”,  με προσχηματικό τρόπο, τους δημοσιογράφους του καναλιού σας. Το ίδιο δε πράξατε και με την τελευταία επιστολή σας, συνεχίζοντας τις δημόσιες προκλήσεις σε βάρος της ομάδας μας.

Από την πλευρά μας, είναι σαφές ότι ουδέποτε επιδιώξαμε να στοχοποιήσουμε τους δημοσιογράφους ή προχωρήσαμε σε παρωχημένες τακτικές “απαγορεύσεων” – όπως επίσης όψιμα διατείνεστε -, αλλά επισημάναμε την ανάγκη αντικειμενικής ενημέρωσης, η οποία αποτελεί καθήκον της διοίκησης έναντι των συνδρομητών του καναλιού σας.

Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε να σταματήσετε τις παρελκυστικές πρακτικές σας και να μεριμνήσετε για την ουσιαστική και ορθή ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, όπως οφείλετε.

Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές.

ΚΑΕ Ολυμπιακός“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…