Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Οι νίκες μετράνε”

“Οι νίκες μετράνε”

dragan sakota

dragan sakotaΗ ΑΕΚ παραμένει αήττητη στο Πρωτάθλημα, καθότι μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο τεχνικός της “Ένωσης”, Ντράγκαν Σάκοτα, τόνισε -στη συνέντευξη Τύπου- πως το σημερινό θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Κόροιβο, οφείλεται στη βελτίωση της άμυνας.

Ο 63χρονος κόουτς, επίσης, υπογράμμισε ότι, σε τούτο το χρονικό διάστημα, μετρούν μόνον οι νίκες.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον Χάρη (σ.σ.: Μαρκόπουλο) και στους παίκτες του, οι οποίοι πραγματοποιούν καλή πορεία. Ήταν πολύ διαβασμένοι κι έπαιξαν πολύ έξυπνα. Το πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο πρώτο δεκάλεπτο, χρειαζόταν να μπούμε στον ρυθμό του αγώνα και να βρούμε λύσεις. Στη συνέχεια, όμως, όσο περνούσε ο χρόνος ήταν πιο εύκολο για εμάς. Είχαμε καλές άμυνες και μας βοήθησαν κάποιες φάσεις στην επίθεση.

Για εμάς σε αυτήν τη φάση, που είναι ακόμα η αρχή, οι νίκες μετράνε, εμπειρίες παίρνουμε. Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, όταν παίζουμε εκτός έδρας και πρέπει να διαβάζουμε και να ξεκινάμε από το πρώτο λεπτό δυνατά. Καλύτερα να διαβάζουμε τώρα, γιατί μετά θα μπει και η κούραση. Και πάλι καλή συνέχεια στον Κόροιβο. Παρά την ήττα του κέρδισε τα συγχαρητήρια στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Ξέρουμε τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι μικρότερες ομάδες, γι’ αυτό αξίζει συγχαρητήρια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…