Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Οι ήττες πόνεσαν τον Ολυμπιακό”

“Οι ήττες πόνεσαν τον Ολυμπιακό”

Giannis Mpourousis Bourousis Lamporal

Giannis Mpourousis-Bourousis-Lamporal

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την Ευρωλίγκα και μεταβαίνει στη Βιτόρια, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Αυτό υπογράμμισε και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος σημείωσε πως οι “ερυθρόλευκοι” πόνεσαν μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της Δευτέρας και θέλουν να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.

“Ο Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας τα τελευταία χρόνια. Παίζουν πολύ δυνατά και μετά την ήττα τους από τον Παναθηναϊκό είμαι σίγουρος πως θα έρθουν εδώ αποφασισμένοι να δώσουν το 100% και να νικήσουν. Από την πλευρά μας είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητή μας για να κερδίσουμε” επεσήμανε αρχικά ο σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα και συνέχισε:

“Έχουν χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια από τον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι κάτι που τους πονά. Όμως εδώ μιλάμε για την Ευρωλίγκα, μια διαφορετική διοργάνωση, στην οποία ο Ολυμπιακός θέτει στόχο να είναι στο Φάιναλ Φορ και θα έχει μεγάλο κίνητρο”.

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί τον Νο1 κίνδυνο κάθε άμυνας αλλά ο Μπουρούσης διαφωνεί: “Δεν μου αρέσει να μιλάω για έναν συγκεκριμένο παίκτη. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες και πρέπει να τους σταματήσουμε όλους”.

“Είναι το πρώτο μας παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας και ελπίζω οι φίλαθλοί μας να έρθουν στο γήπεδο, να απολαύσουν το ματς και να μας βοηθήσουν, γιατί η συμπαράστασή τους είναι πολύ σημαντική για να τα καταφέρουμε” πρόσθεσε ο διεθνής “άσος” και κατέληξε, μιλώντας για τους δικούς του στόχους:

“Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ και πίστεψαν σε μένα. Κάθε μέρα προσπαθώ να μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Δεν αισθάνομαι ηγέτης, απλά ένα μέλος της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…