Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

aek-kosmos

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τον κόσμο της αναφορικά με την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της πρεμιέρας της Α1, κόντρα στον ΠΑΟΚ, και απηύθυνε έκκληση στους οπαδούς να προμηθευτούν τα εισιτήρια του δύο ώρες πριν το τζάμπολ ώστε να αποφευχθεί καθυστέρηση στα εκδοτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η “Βασίλισσα” θέλει τον κόσμο της να στηρίξει την προσπάθειά της στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της 10ης Οκτωβρίου με τον ΠΑΟΚ (18:00) στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ΑΕΚ θέλει τον κόσμο της στο πλευρό της για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στην Ευρώπη.

Προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οπαδών της ΑΕΚ θα πρέπει, ωστόσο, να γίνει σαφές ότι εισιτήρια θα πωλούνται είτε ηλεκτρονικά από την VIVΑ, είτε από 500 σημεία σε όλη την Ελλάδα, είτε από το ΟΑΚΑ.

Η προπώληση θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου (11:00 -17:00) στο BOOTHP5, θα ακολουθήσει η πώληση την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου (11:00 – 17:00) στο BOOTHP5, και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 14:00 στα BOOTHP1 & P5 & τον Σταθμό Ειρήνης.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να το πράττουν όσο το δυνατόν νωρίτερα και επιπλέον θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την ταυτότητά τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η διοίκηση της ΚΑΕ απευθύνει έκκληση προς τους οπαδούς της ομάδας, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που ενδέχεται να δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου Αθλητικού Νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα, τουλάχιστον, δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Κάντε τώρα κλικ στο https://www.vivapayments.com/el/network, επιλέξτε την περιοχή σας στο χάρτη και βρείτε το κοντινότερο από τα 500 σημεία πώλησης του δικτύου της VIVA, στο οποία μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια διαρκείας της “Βασίλισσας“.

Εναλλακτικά μπορείτε να μπείτε στο aekbc.gr και να κλείσετε τώρα το εισιτήριο Διαρκείας σας ηλεκτρονικά.

Η δύναμη της ΑΕΚ είστε όλοι εσείς! Συνεχίζουμε...“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: 25η Μαρτίου το παιχνίδι με την Νίζνι

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νίζνι στην Ρωσία αναβλήθηκε εξαιτίας των τριών κρουσμάτων κορω…