Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Δράσεις κατά καρκίνου του μαστού (pics)

Δράσεις κατά καρκίνου του μαστού (pics)

prolipsi karkinou mastou esake

prolipsi karkinou mastou-esake

Η 25η Οκτωβρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού και ο ΕΣΑΚΕ προέβη σε μια σειρά από δραστηριότητες για να προβάλει το μήνυμα της πρόληψης και ενημέρωσης για το ζήτημα. “Έντυσε” τις μπασκέτες με τη ροζ κορδέλα, ενώ οι προπονητές του ματς ΑΕΚ – Τρίκαλα τη φόρεσαν στο πέτο τους. Τέλος, μέρος στην ευαισθητοποίηση, επί του θέματος, πήρε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Η 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού, που προσβάλλει μία στις δέκα γυναίκες και απειλεί 4.500 Ελληνίδες, κάθε χρόνο.

prolipsi karkinou mastou-esake1

Ο ΕΣΑΚΕ συμμετέχοντας στην προσπάθεια πρόληψης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου μαστού αποφάσισε να ντύσει τις μπασκέτες στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, που συμπίπτουν με την παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη σε αυτό τον σκοπό, με την ροζ κορδέλα, ενώ πριν την έναρξη των συναντήσεων εκφωνήθηκε από τους αρχηγούς των γηπεδούχων ομάδων σχετικό ενημερωτικό μήνυμα.

prolipsi karkinou mastou-esake2

Στην προσπάθεια πρόληψης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού συμμετείχε η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνοντας την ελεύθερη είσοδο των γυναικών στο ΟΑΚΑ για την συνάντηση του περασμένου Σαββάτου (24/10) με τα Τρίκαλα. Επίσης, τα μέλη του επιτελείου της Ένωσης, αλλά και ο προπονητής των φιλοξενουμένων Κώστας Φλεβαράκης έφεραν στο πέτο το λογότυπο για την ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

prolipsi karkinou mastou-olympiakos

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επίσης, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook μήνυμα για την χθεσινή (25/10) παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην ενημέρωση και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …