Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Δεν ήταν… Μπαρτζώκας – Παναθηναϊκός

Δεν ήταν… Μπαρτζώκας – Παναθηναϊκός

bartzokas lokomotiv kuban1

bartzokas-lokomotiv kuban1Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πραγματοποίησε ιδανική πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα, καθότι η Λοκομοτίβ Κουμπάν επικράτησε 81-70 του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας τεχνικός, έτσι, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο, όπως υποστήριξε, τούτη η νίκη δεν αποτελεί κάτι ιδιαίτερο για τον ίδιον, όσο για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

“Ήταν η πρώτη αναμέτρησή μας στη φετινή Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε. Αντιμετωπίσαμε μία έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα και γι’ αυτό είναι σημαντική η νίκη μας. Την ίδια ώρα, όλοι ξέρουν πως είχαμε πολλά προβλήματα, πολλούς τραυματισμούς. Παίξαμε χωρίς τον Άντονι Ράντολφ και τον Νικίτα Μπαλάσοβ, ενώ ο Ντρέιπερ ήταν τραυματίας κι έκανε μόνον μία προπόνηση”.

Όσο για το ξεχωριστό κίνητρο που είχε ως πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο Μπαρτζώκας απάντησε κατηγορηματικά: “Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Σήμερα (16/10), ήταν Λοκομοτίβ – Παναθηναϊκός, όχι Μπαρτζώκας – Παναθηναϊκός. Είμαι μέλος αυτής της ομάδας και πολύ χαρούμενος για τη νίκη κι όχι επειδή ατομικά είχα επιπλέον κίνητρο ν’ αντιμετωπίσω τον Παναθηναϊκό.

Πρέπει να επαναλάβω πως είναι μεγάλη νίκη για εμάς, αφού ο Παναθηναϊκός μπορεί να τιμωρήσει κάθε λάθος σου, ιδίως, με τον Διαμαντίδη, έναν τεράστιο παίκτη. Αυτό είναι. Κανένα επιπλέον κίνητρο, τίποτα, απλώς η πρώτη νίκη στην Ευρωλίγκα. Είναι πολυ νωρίς. Ο όμιλός μας είναι πολύ δυνατός, πολύ δύσκολος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην επόμενη αναμέτρηση και τίποτα περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…