Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν είναι 25 πόντοι η διαφορά”

“Δεν είναι 25 πόντοι η διαφορά”

xavi pascual

xavi-pascualΟ Τσάβι Πασκουάλ εμφανίσθηκε περιχαρής -όπως ήταν λογικό- στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα”, δε, υπογράμμισε πως η διαφορά των δύο αντιπάλων δεν είναι 25 πόντοι, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Ογκνιέν Κούζμιτς.

Αναλυτικά:

“Αρχικά οφείλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο Παλάου και μας στήριξε πολύ σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πιστεύω πως τους ανταμείψαμε, παίζοντας καλά και προσφέροντάς τους τη νίκη. Νικήσαμε με μεγάλη διαφορά και, κυρίως, αποδώσαμε πολύ καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα στην άμυνα.

Επιθετικά σταματήσαμε στην τρίτη περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, αλλά σε γενικές γραμμές δώσαμε ένα καλό παιχνίδι. Βρήκαμε αρκετά ελεύθερα σουτ λόγω του καλού passing game που είχαμε. Παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που αμύνεται καλά, που έχει την ταυτότητά της και πρέπει να τους δώσουμε εύσημα που στις αρχές του δεύτερου μέρους μας περιόρισαν.

Εμείς βελτιωνόμαστε σαν ομάδα όσο κυλά ο χρόνος και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Είχαμε σχεδιάσει σωστά το παιχνίδι, θα μου άρεσε κι εμένα να είχαμε βάλει περισσότερους πόντους, αλλά είναι σαφώς μια καλή νίκη και μια καλή εμφάνιση.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό, σήμερα πετύχαμε μια σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ήταν μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό που δεν είχε τον Κούζμιτς, αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός είναι τοπ επιπέδου ομάδα. Η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι 25 πόντοι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…