Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν επαναπαυόμαστε”

“Δεν επαναπαυόμαστε”

Milutinov Pavlovic Spanoulis Panathinaikos Olympiacos

Milutinov-Pavlovic-Spanoulis-Panathinaikos-Olympiacos

Η 3η αγωνιστική της Α1 βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με το Ρέθυμνο. Ο Σάσα Πάβλοβιτς, μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ξεκαθάρισε πως οι Κρητικοί είναι καλή ομάδα και υπογράμμισε πως μπορεί, μεν, το δύσκολο πρόγραμμα να βγήκε, αλλά μια όμως ο Παναθηναϊκός δεν επαναπαύεται ποτέ.

Αναλυτικά το blog:

“Χαιρετώ τους φίλους του μπάσκετ.

Διανύουμε ένα δύσκολο διάστημα με δύσκολους αγώνες και με must win καταστάσεις συν τα ταξίδια, που έχουν γίνει… καθημερινότητά μας. Όμως αυτή είναι η ζωή του επαγγελματία αθλητή και όταν αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει ολες αυτές τις καταστάσεις να τις μετατρέπεις σε κίνητρο ώστε να λειτουργούν υπέρ σου.

Κατακτήσαμε μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, τη δεύτερη μέσα σε σύντομο διάστημα μετά τη νίκη μας στο Φάληρο για το κύπελλο. Επιστρέψαμε στον αγώνα ενώ βρεθήκαμε πίσω με διαφορά 15 πόντων κι αυτό γιατί παλέψαμε, μείναμε ενωμένοι, παίξαμε σαν ομάδα και ο ένας βοήθησε τον άλλον. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος και με δεδομένο πως όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνουν αυτοί οι αγώνες για τους οπαδούς μας, καταφέραμε να συγκεντρωθούμε και να καταθέσουμε ενέργεια και σκέψη στο παρκέ.

Παράλληλα, μετά τον Ολυμπιακό ήρθε και η πρώτη νίκη μας στην Ευρωλίγκα απέναντι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας και μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Καρσίγιακα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε κι έδειξε πόσο πολύ μας αγαπά και μας πιστεύει. Είναι κίνητρο για όλους μας αυτή η αγάπη του κόσμου.

Πολλοί θα πουν ότι πέρασαν τα πολύ δύσκολα και τώρα τα πράγματα γίνονται διαφορετικά. Δεν έχουν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Μια ομάδα υψηλού επιπέδου οφείλει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη και να μη χαλαρώνει ούτε δευτερόλεπτο, να μη διαχωρίζει τους αγώνες σε. δύσκολους και λιγότερο δύσκολους. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και το έχω ξαναπεί.

Τώρα θα ταξιδέψουμε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσουμε το Ρέθυμνο. Είναι καλοί… Σας το λέω γιατί τους αντιμετωπίσαμε σε δύο αγώνες προετοιμασίας στην Κρήτη. Είναι καλή ομάδα, γεμάτη ενθουσιασμό και ταλέντο, παίζει στην έδρα της κι έχει ισχυρό κίνητρο απέναντί μας.

Θα είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παρκέ.

Τα λέμε σύντομα

Σάσα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…