Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Χειραγωγούν την κοινή γνώμη”

“Χειραγωγούν την κοινή γνώμη”

Sasa Djordjevic Panathinaikos

Sasa-Djordjevic-Panathinaikos

Το φραστικό επεισόδιο του Σάσα Τζόρτζεβιτς με τον Μίλαν Τόμιτς, αμέσως μετά τη λήξη του “αιώνιου” ντέρμπι της Δευτέρας (19/10), στο ΟΑΚΑ, έφθασε μέχρι τη Σερβία. Τα Μέσα της χώρας έκαναν αναφορά στον διαπληκτισμό και επικοινώνησαν με τον “Σάλε“, για να τους παρουσιάσει τη δική του εκδοχή, η οποία ήταν άκρως ενδιαφέρουσα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, παραδέχθηκε πως υπήρξε αυξημένη ένταση και λεκτική αντιπαράθεση αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν κάποιο περιστατικό άξιο αναφοράς ενώ έκανε λόγο και για χειραγώγηση της κοινής γνώμης, από πλευράς Ολυμπιακού!

“Δεν έχει συμβεί κάτι, που να αξίζει να δοθεί περαιτέρω έκταση. Καταλαβαίνω την ένταση του Ολυμπιακού, καθώς χάσανε από εμάς για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες αλλά δεν θεωρώ πως ο Σφαιρόπουλος έπρεπε να παρέμβει με τέτοιο τρόπο και να φύγει από τη συνέντευξη Τύπου, για ένα περιστατικό μεταξύ εμού και του Τόμιτς. Καθαρή χειραγώγηση!” υποστήριξε ο “Σαλε” και κατέληξε:

“Δίνοντας προτεραιότητα σε αυτό το συμβάν, ήταν ευκολότερο να αποφευχθούν ερωτήσεις, αναφορικά με το ματς και την ήττα της ομάδας του”.

Θέση για το περιστατικό πήρε και o μέχρι πρότινος προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Ο έμπειρος Σέρβος τεχνικός, υπερασπιζόμενος τον συμπατριώτη του, κατήγγειλε ανάλογες τακτικές στις οποίες προσφεύγει ο Μίλαν Τόμιτς, κατηγορώντας τον πως έκλεψε, έτσι, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

“Σίγουρα οι βωμολοχίες πρέπει να αποφεύγονται αλλά κανείς δεν είναι άγιος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι, απόλυτα, με το μέρος του “Σάλε” ξεκαθάρισε ο Βουγιόσεβιτς και πρόσθεσε:

“Πιστεύω ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τείνουν να τραβούν την προσοχή πάνω τους, αποσκοπώντας στο να ρίξουν αλλού το φταίξιμο και να κάνουν τον άλλο να ζητήσει συγγνώμη, χωρίς να φταίει”.

Σχετικά με το αν ο Τζόρτζεβιτς πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, ο 56χρονος Σέρβος επεσήμανε: “Εσείς το λέτε αυτό, όχι εγώ αλλά μιλώντας για απολογίες, ο Τόμιτς πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την Παρτιζάν, επειδή έκλεψε τον Μιλουτίνοφ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…