Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό”

“Ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό”

Kostas

Kostas Mexas

Την πρώτη του νίκη, στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League πέτυχε ο Απόλλωνας Πατρών και το πέτυχε με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Κώστα Μέξα. Ο νέος τεχνικός των πατρινών, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Θανάση Παπαχατζή.

Αναλυτικά:
Θεωρώ ότι ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού έχουμε τους ίδιους στόχους. Νομίζω τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό, σίγουρα μεγαλύτερο από ότι περιμέναμε όλοι σε αυτά που τους ζητήθηκαν. Αυτή η νίκη πρώτα από όλα στους παίκτες και θεωρώ ότι μεγάλο κομμάτι στη συγκέντρωση τους έχει η δουλειά που έκαναν με τον κόουτς Παπαχατζή. Παρέλαβα έτοιμη ομάδα προπονημένη, σιγά-σιγά θα περάσω και δικά μου στοιχεία. Να μείνουμε ταπεινοί με συγκέντρωση ακόμη ήμαστε στην 4η αγωνιστική”.

Ο Δημήτρης Βεργίνης είπε: “Αυτή τη νίκη θέλουμε να την αφιερώσουμε στο συμπαίκτη μας τον Νιφόρα, που είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και εγχειρίστηκε. Ήταν μία πολύ καλή νίκη για μας, συμφωνώ με τον κόουτς για τη δουλειά που κάναμε τον κ.Παπαχατζή, συν κάποια πράγματα που πρόσθεσε ο νέος κόουτς, φτάσαμε στη νίκη. Κυρίως την αφύπνιση που είχαμε εμείς σαν παίκτες“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…