Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ “Ανασύσταση του σωματείου”

“Ανασύσταση του σωματείου”

Aigaleo

Με συνέντευξή του στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΕΣΚΑ, ο κόουτς του Αιγάλεω, Κώστας Μιχελιουδάκης, εστίασε, εκτός της ήττας από την Δάφνη Δαφνίου, τόσο στο σήμερα όσο και στο “αύριο” της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Το σχόλιό σας για το παιχνίδι; “Το συναίσθημά μου είναι πολύ θετικό. Εμείς ξέραμε ότι φέτος έχουμε μία δύσκολη δουλειά, προσπαθούμε να κάνουμε ανασύσταση του σωματείου, καθώς υπήρχε μεγάλο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Επιλέξαμε μόνοι μας, να έχουμε έναν μ. ό. ηλικίας κοντά στα 20 χρόνια. Αυτό είναι πολύ θετικό για το Αιγάλεω, δεν θέλουμε να είμαστε ομάδα της μίας χρονιάς”.

Η συνέχεια για το Αιγάλεω; “Θέλουμε να χτίσουμε και να δημιουργήσουμε την επόμενη ομάδα του Αιγάλεω. Υπάρχουν και άλλα νεότερα ταλαντούχα παιδιά από πίσω σε μικρότερες ηλικίες. Και τα παιχνίδια που χάνουμε στις λεπτομέρειες είναι εν μέρει λογικό, διότι λείπει ακόμη η απαιτούμενη εμπειρία. Αλλά τα επόμενα χρόνια το Αιγάλεω θα έχει μόνο κερδίσει από αυτή την επιλογή”.

Ποιος είναι ο στόχος για φέτος στην Α’ ΕΣΚΑ; “Το Αιγάλεω έχει μόνιμο στόχο να προσπαθεί να κερδίζει το κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχει στόχος ούτε να μπει στην πεντάδα, ούτε να παλέψει στην ουρά, ούτε τίποτα. Μόνο το κάθε παιχνίδι χωριστά. Σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανγαωνιστικοί και αυτά τα παιδιά να μάθουν να παίζουν εναντίον οποιασδήποτε ομάδας το ίδιο. Μέχρι στιγμής μπορώ να πω το έχουμε καταφέρει”.

Ο κόσμος σάς δίνει δύναμη; “Μεγάλη δύναμη μάς δίνει ο κόσμος. Αγαπάει πολύ την ομάδα ο κόσμος της περιοχής, αυτό πάντα συνέβαινε, είναι γνωστό. Ξέρουμε ότι θα είναι κοντά μας, ό,τι και να γίνει, χρειάζονται στήριξη τα παιδιά. Θα έρθουν οι νίκες και εκεί που πρέπει, αρκεί να πιστέψουμε στα παιδιά και να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε, παράγοντες, κόσμος, όλοι”.

Πώς κρίνετε το φετινό πρωτάθλημα; “Είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Αν δείτε την Δάφνη, έχει ένα μπάτζετ σχεδόν δεκαπλάσιο από το δικό μας, όπως και η Πεύκη και άλλες ομάδες. Πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Ισως είναι και πιο ανταγωνιστικό από της Γ’ Εθνικής. Πιστεύω, όσον αφορά εμάς, παρά το ότι βασιζόμαστε κυρίως σε δικά μας παιδιά, 7-8 είναι γηγενή, μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Διαμαντόπουλος: Η «σπόντα» για την ΕΟΚ (pic)

Οι λοιμωξιολόγοι αποφάσισαν την έναρξη της δεύτερης κατηγορίας του ποδοσφαίρου και της πρώ…