Κεντρική Ασίστ Shadow “Ίσες πιθανότητες” (pic)

“Ίσες πιθανότητες” (pic)

galis new

galis-new

Την δική του οπτική, αναφορικά με το Ευρωμπάσκετ και το ζευγάρι του τελικού, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Νίκος Γκάλης. Ο “θεός“, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, εξήρε την εκπληκτική εμφάνιση του Πάου Γκασόλ και την αμυντική προσήλωση των Λιθουανών ενώ προσέδωσε ίσες πιθανότητες και στα δύο εθνικά συγκροτήματα, για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

“Το φετινό Ευρωμπάσκετ είχε να παρουσιάσει δύο πραγματικά συναρπαστικούς ημιτελικούς. Η Ισπανία και η Λιθουανία δίκαια πήραν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Η Ισπανία παρά τις ελλείψεις βασικών της παικτών με ηγέτη τον μεγάλο Γκασόλ, που έπαιζε σαν έφηβος και έκανε απίθανα πράγματα νίκησαν τους οικοδεσπότες Γάλλους χωρίς να επηρεαστούν από την εχθρική γι’ αυτούς ατμόσφαιρα.

Στον άλλο ημιτελικό η Λιθουανία, η ευχάριστη για μένα έκπληξη αυτής της διοργάνωσης, βασίστηκε στην πολύ δυνατή της άμυνα και πήρε τη σπουδαία πρόκριση παίζοντας με παίκτες που έδειξαν εκπληκτική ψυχραιμία και στα σαράντα λεπτά. Αντίθετα η Σερβία έκανε λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα αδικαιολόγητα για την αξία των παικτών της.

Ο αυριανός μεγάλος τελικός είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα δυνατό αγώνα όπου οι πιθανότητες είναι ακριβώς μοιρασμένες” ήταν το μήνυμα του.

Το φετινό Ευρωμπάσκετ είχε να παρουσιάσει 2 πραγματικά συναρπαστικούς ημιτελικούς. Η Ισπανία και η Λιθουανία δίκαια πήρ…

Posted by Nick Galis on Saturday, September 19, 2015

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…