Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δουλειά με τους διεθνείς”

“Δουλειά με τους διεθνείς”

Olympiacos Sfairopoulos

Olympiacos-Sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε στον πρώτο αγώνα του στο Ζαντάρ της “οικοδέσποινας” ΚΚ Ζαντάρ, αλλά ο προπονητής του Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν στάθηκε τόσο στο αποτέλεσμα του φιλικού, όσο στην ενσωμάτωση των παικτών που έχασαν το προηγούμενο διάστημα την προετοιμασία εξαιτίας της παρουσίας τους στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Αναλυτικά:
“Είναι σημαντικό να δίνουμε δυνατά ματς αυτή την περίοδο. Για αυτό και ήρθαμε σε αυτό το τουρνουά. Η Ζαντάρ παίζει με ενθουσιασμό, με νέους παίκτες και ήταν καλό ματς για εμάς. Από τη μεριά μας, θέλουμε να δουλέψουμε με τους διεθνείς που μόλις σήμερα (24/09) έφθασαν εδώ μαζί μας. Σήμερα χρησιμοποιήσαμε το Λοτζέσκι και τον Μάντζαρη, ο Ματ ήρθε νωρίτερα από το Βαγγέλη και για αυτό έπαιξε περισσότερο. Στόχος μας να συνεχίσουμε τη δουλειά, να βάλουμε ομαλά τους διεθνείς στην ομάδα, να δώσουμε βάρος στη δουλειά, στην τακτική, σε άμυνα και επίθεση. Όταν μπαίνουν παίκτες χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά από όλους κι αυτό θα κάνουμε“.

Για τις συνθήκες που συνάντησαν στο Ζαντάρ ο προπονητής του Ολυμπιακού πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό γήπεδο, είναι φοβερό το τουρνουά, υψηλού επιπέδου και θέλω να δώσω σε όλους συγχαρητήρια για τη διοργάνωση. Μπράβο σε όλους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που η ομάδα μας είναι σε αυτό το τουρνουά».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε και πάλι στην προετοιμασία τους: “Το πιο σημαντικό είναι πως θα έχουμε διαφορετική προπόνηση. Πρίντεζης, Σπανούλης και Χάκετ θέλουν περισσότερη ξεκούραση, γιατί έπαιξαν αρκετά στο Ευρωμπάσκετ. Θα δούμε πώς θα πάει το πρόγραμμά τους και θα αποφασίσουμε εάν θα παίξουν και πόσο σε αυτό το τουρνουά. Θα δούμε, δεν ξέρουμε ακόμα. Ο Μιλουτίνοφ δεν έπαιξε πολύ στο Ευρωμπάσκετ, είναι και νεότερος, οπότε θα αγωνιστεί στο τουρνουά πιστεύω. Η Μπάγερν Μονάχου είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Πρέπει να έχουμε καλύτερη παρουσία αύριο (25/09)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…