Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Το “ευχαριστώ” των κρητικών

Το “ευχαριστώ” των κρητικών

rethimno cretan kings

rethimno-cretan kings

Το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ολοκληρώθηκε με επιτυχία για το Ρέθυμνο, το οποίο κατάφερε να μπει στα πλέι οφ και να τερματίσει στην έκτη θέση, παίζοντας όμορφο μπάσκετ. Η διοίκηση της κρητικής ομάδας ευχαρίστησε, με ανακοίνωση της, όλους όσους βοήθησαν, ώστε το Ρέθυμνο να πραγματοποίησει μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Μια ακόμη εξαιρετική χρονιά τελείωσε, με την ομάδα μας να κατακτά την 6η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ομάδα μας, το Ρέθυμνο Cretan Kings μετά από μια καταπληκτική πορεία συμμετείχε στα play-offs και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο της πιο επιτυχημένης επαρχιακής ομάδας, προσφέροντας όμορφο θέαμα και αθλητικό πολιτισμό.

Την επιτυχία αυτή την οφείλουμε στο μεγαλύτερο μέρος της, σε όλους τους φίλους που μας υποστήριξαν ο καθένας με τις δυνάμεις του, προσφέροντας τα μέγιστα για την καθιέρωση της ομάδας μας στο υψηλότερο επίπεδο, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της χώρας μας.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους, όσους συνεισέφεραν με την παρουσία τους στο γήπεδο, με την ηθική και υλική συμπαράσταση, έτσι ώστε η ομάδα μας να πραγματοποιήσει αυτήν την καταπληκτική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον χρυσό χορηγό μας, την AEGEAN AIRLINES,

τους μεγάλους χορηγούς μας, την εταιρεία AVIN CORAL – MOTOR OIL, το ΙΝ.ΚΑ Super Market, την CRETA FARMS, την GRECOTEL τις εταιρείες GERAKARI LAMASAT- AGALI HOMES – ALEXANDER HOTEL, την ΦΑΓΕ junior και την COSMOS SPORT.

Τους χορηγούς του πρωταθλήματος ΣΚΡΑΤΣ και NOVASPORTS.

Τους υποστηρικτές μας την εταιρεία ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ catering, και τα Diamond Resorts, ΡΟΥΒΑΣ, HOTEL BIO,

τους χορηγούς επικοινωνίας

την ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ και την ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΑΕ, το GOODNET.GR και την HOTSOFT, τα ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, τον TEAM FM 102, τo STUDIO 980, το MACARIS ΣΠΟΡΤ FM 103.3, το δημιουργικό γραφείο LIMEDESIGN, τη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ, το TV CRETA, το PHOTOEKFRASI – ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΑΚΗΣ και την CAPITΑL SECURITY.

Τους γιατρούς κ. Αντώνη Παπουτσιδάκη και τα φαρμακεία Στεφανάκη Όλγα & Μαρία, Δρανδάκη-Βαρούχα Αναστασία.

Τα εστιατόρια ΟΘΩΝΑΣ, ΜΕΛΙΝΑ, ΠΡΙΜΑ – ΠΛΩΡΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ–ΖΑΜΠΙΑ, PAGLIACCIO, ΑΛΕΚΟΣ, Ψησταριά ΘΡΑΚΑ και ΕΡΩΦΙΛΗ.

Τις επιχειρήσεις που μας υποστήριξαν:

ΔΕΛΤΑ MILKO, VOYAGER RENT A CAR, EUROPCAR, ΚΟΜΒΟΣ ΑΕ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΡΙΝΑ HOTEL, ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, LIVING ROOM LOYNGE CAFÉ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ S/Μ, ΣΚΟΥΛΟΥΦΙΑΝΑΚΗΣ Ελαστικά, ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΔΙΟΔΟΣ IDEALES PISCINES, PORTO BELLO / BRAND OUTLET, DUOMO, ΣΤΑΓΚΟΥΡΑΚΗΣ ΟΠΤΙΚΑ, METRON ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗΣ – ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ, ΚΛΑΨΙΝΑΚΗΣ, ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, ΑΝYSMA, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ S/Μ, SEPARE CAFÉ / ΙΔΑΙΟΝ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ κρεοπωλείο, ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ οπτικά, ΚΛΕΙΔΗΣ ηλεκτρικά – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΡΟΗ ΛΕΝΤΖΑΚΗΣ, ΠΕΡΝΙΕΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ κλιματισμός-θέρμανση, ΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ οπτικά, MEDICA ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ, ΜONA LISA ζαχαροπλαστείο, ΠΑΥΛΑΚΗΣ S/M, 7DAYS Μίνι Μάρκετ, CREPERIE HARIS, ERGOBETON, ΤΖΕΛΑΛΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΠΕΛΑ οπτικά, ACS courier, ΔΑΝΑΟΣ ΕΠΕ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ οπτικά, ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ σχολή οδηγών, ΜΠΕΤΑΡΜ, ICE CLUB, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ BP πρατήριο υγρών καυσίμων, ΜΟΤΟΔΡΟΜΙΟ, HAAGEN DAZS CAFE, MUMMY’S Μικρογεύματα, ΤΣΙΚΙΝΑΣ Γεωργικά μηχανήματα, GALERO CAFÉ-BAR, ΥΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, STAMPA FUN, ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ Κρεοπωλείο, SCHILLER, KRETA EIENDOM, , ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ TRAVEL, HOTEL FORTEZZA, DOMISI ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, ΛΑΔΑΚΗΣ ΦΑΡΜA, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Εργολάβος Δομικών έργων.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την άριστη συνεργασία και υποστήριξη τον Δήμο Ρεθύμνου, την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών & Διασωστών Ρεθύμνου, την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Κρήτης, την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου και το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου “Μελίνα Μερκούρη“.

Η επιτυχία της ομάδας την χρονιά που μας πέρασε ήταν αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας όλων όσων εργάστηκαν για τον σύλλογο, αλλά και όλων αυτών που με την μεγάλη η μικρή οικονομική τους ενίσχυση, υποστήριξαν και πίστεψαν στην προσπάθεια για να κρατήσουμε το Ρέθυμνο ψηλά στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ.

Η επόμενη χρονιά θα είναι εξίσου δύσκολη και επίπονη και είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε ψηλά την ομάδα μας.

Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι θα έχουμε αρωγούς και συμπαραστάτες όλους τους φίλους μας για να αποδείξουμε ότι το Ρέθυμνο αξίζει να πάει ακόμα ψηλότερα.

ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤEI”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…