Κεντρική Διεθνή “Ποτέ ξανά στην Ιταλία”

“Ποτέ ξανά στην Ιταλία”

kleiza

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά, στο μέλλον, στην Ιταλία απέκλεισε ο Λίνας Κλέιζα. Ο ισχυρισμός αυτός του Λιθουανού φόργουορντ, έγκειται στο γεγονός πως δεν υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην ιταλική λίγκα ενώ αναφέρθηκε, επιπλέον, στην αποθεραπεία που ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν ενώ έκανε και έναν απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

“Ήταν μία τραγική χρονιά για μένα και την ομάδα. Έτσι, θέλω να επανέλθω στο 100% και να ξεκινήσω να παίζω κανονικά” επεσήμανε αρχικά και πρόσθεσε:

“Αυτή τη στιγμή κάνω αποκατάσταση, προκειμένου να λύσω όλα τα προβλήματα φυσικής κατάστασης που έχω. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήμουν τόσο καλά. Γι’ αυτό θέλω να τα ξεπεράσω και να παίξω όταν θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Τώρα, το πότε θα γίνει αυτό, δεν το ξέρω ακόμα. Άλλα, όσο πιο σύντομα μπορώ. Δεν ήθελα να συμφωνήσω με κάποια ομάδα αυτή τη στιγμή, προτού λύσω όλα μου τα προβλήματα. Όταν γίνω απολύτως καλά, θα δούμε που θα πάω”.

Τέλος, κατέληξε υπογραμμίζοντας πως στην Ιταλία δεν θα επέστρεφε “ποτέ. Αγωνίστηκα εκεί για έναν χρόνο και είδα πως δεν υπάρχουν πολλές καλές ομάδες”.

 

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …