Κεντρική Basket League Άρης “Ομάδα με μεγάλη ιστορία”

“Ομάδα με μεγάλη ιστορία”

white

OKARO WHITE

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Άρη, Οκάρο Ουάιτ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, αφίχθη, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής (23/08), στη Θεσσαλονίκη. Ο 23χρονος -ύψους 2.06μ- φόργουορντ, μολονότι προερχόταν από ένα ιδιαίτερα κουραστικό ταξίδι (Φλόριντα-Σάρλοτ-Μόναχο-Θεσσαλονίκη), εμφανίσθηκε χαμογελαστός ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε:

“Ήταν ένα κοπιαστικό και μακρύ ταξίδι αλλά, επιτέλους, είμαι εδώ κι αισθάνομαι ενθουσιασμένος που έρχομαι για να παίξω στον Άρη. Είχα αρκετές προτάσεις, ωστόσο, επέλεξα να έρθω σε μία ομάδα με μεγάλη παράδοση κι ιστορία, όπως ο Άρης. Ο μάνατζέρ μου ξέρει καλά την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να παίξω, να διακριθώ και να γίνω καλύτερος παίκτης”.

Αναφορικά με τους φιλάθλους της ομάδας, υπογράμμισε: “Είμαι παίκτης που παίζει με μεγάλη ενέργεια κι ο κόσμος μπορεί να σου δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Τρέφομαι από τον κόσμο, οπότε βλέποντας σε βίντεο τους φιλάθλους του Άρη, πιστεύω ότι θα αναπτύξουμε μία ιδιαίτερη σχέση. Η ενέργειά τους θα με βοηθήσει να παίξω καλύτερα και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Για τους νέους συμπαίκτες του, ανέφερε: “Δεν έχω υπάρξει συμπαίκτης και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιον απ’ αυτούς, εντούτοις, απ’ όσο είδα στο διαδίκτυο, πρόκειται για πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι έχουμε φτιάξει ένα αρκετά δυνατό σύνολο που θα τα δώσει όλα για να διακριθεί”.

Όσο για το τι του ζήτησε ο κόουτς, Δημήτρης Πρίφτης; “Να δουλέψω σκληρά από την πρώτη στιγμή που θα έρθω στη Θεσσαλονίκη. Ξέρω ότι θα λείψει για κάποιο διάστημα λόγω Εθνικής Ομάδας, όμως θα έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί και να δεθούμε ως σύνολο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…