Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Καλό τεστ με Βέλγιο”

“Καλό τεστ με Βέλγιο”

kaimakoglou profil pagkosmio

kaimakoglou-profil-pagkosmio

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου δίνει απόψε (19:00) η Εθνική Ανδρών. Η ομάδα του Φώτη Κατσικαρή θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο, δίχως τους Σπανούλη, Μπουρούση και Αθηναίου, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα αποτελέσει ένα καλό τεστ, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου.

“Είναι το πρώτο μας ταξίδι. Θα είναι καθαρά ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα. Αντί να παίζουμε μεταξύ μας, θα παίξουμε με έναν άλλο αντίπαλο για να ξεφύγουμε λίγο από τις προπονήσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αυτή τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι στο να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να βρεθούμε σαν ομάδα. Μας λείπει ακόμη ο πιο σημαντικός μας παίκτης, ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης), που θα μπει κι αυτός σιγά-σιγά όταν γυρίσουμε.

Θα είναι ένα καλό τεστ για όλους μας, ώστε να δούμε πού βρισκόμαστε κι εμείς, αλλά και να δουν οι προπονητές μας κάποια πράγματα που θέλουν στο κομμάτι της τακτικής. Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”, δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ στη σελίδα της ομοσπονδίας.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιώργος Πρίντεζης, Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Κουφός, Βαγγέλης Μάντζαρης Γιάννης Αντετοκούνμπο, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Ζήσης Σαρικόπουλος και Δημήτρης Αγραβάνης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…