Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Γεωργαλλής, η επιστροφή

Γεωργαλλής, η επιστροφή

Η ΕΟΚ υποχρεώνεται να πληρώσει-Γιώργος Κογκαλίδης

georgalis

Το γράψαμε; Ισχύει!
Τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου θα φοράει τη νέα σεζόν ο Γιάννης Γεωργαλλής. Οι “θαλασσί” ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του 32χρονου φόργουορντ, ο οποίος επιστρέφει στη Ρόδο, μετά το 2014. Το eBasket σας είχε ενημερώσει από χθες (25/8) για την οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή, Γιάννη Γεωργαλλή, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά το 2014.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής είναι γεννημένος στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας στις 17 Μαΐου του 1983 και στο παρελθόν είχε φορέσει άλλες δύο φορές τη φανέλα του Κολοσσού.

Τη σεζόν που πέρασε, αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πατρών, με τον οποίο είχε κατά μέσο όρο 3,1 πόντους και 2,4 ριμπάουντ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιάννης Γεωργαλλής δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα, γιατί ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν, ενώ όσον αφορά τον κόσμο μπορώ να υποσχεθώ πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Στόχος της ομάδας είναι να χαιρόμαστε το κάθε παιχνίδι και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…