Κεντρική Ελλάδα Camp Ταξίδι με τον Ιάσωνα

Ταξίδι με τον Ιάσωνα

iasonas

iasonas

Τί χρειάζεται ένα καμπ για να πετύχει; Σημαντικές είναι οι εγκαταστάσεις, σημαντικά τα προγράμματα και οι επισκέπτες, όμως πάνω και πρώτα απ’ όλα χρειάζεται αγάπη και φροντίδα στα παιδιά. Και το καμπ του Ιάσωνα στον Κολωνό, έχει ως κυρίαρχα στοιχεία αυτά τα δύο… προαπαιτούμενα, γι’ αυτό και είναι πετυχημένο.

Δεν το λέμε εμείς, το λένε τα παιδιά, που έχουν περάσει το… μισό καλοκαίρι στις σχολικές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν το καμπ. Παίζουν μια σειρά από παιχνίδια, ομαδικά και ατομικά, βλέπουν ταινίες, κάνουν διαφορετικές δραστηριότητες, μα πάνω απ’ όλα οικοδομούν φιλίες και δημιουργούν αναμνήσεις.

iasonas1

“Τα παιδιά είναι οι αυστηρότεροι κριτές. Δεν μπορείς ποτέ να κρυφτείς, γιατί -έτσι κι αλλιώς- τα ξέρουν όλα. Εμείς όχι μόνο δεν θέλουμε να κρυφτούμε, αλλά θέλουμε να διαμορφώσουμε εκείνες τις συνθήκες, ώστε το καμπ που θα μετέχουν να τους μείνει αξέχαστο” μας είπε ο Στέφανος Ποφάντης, ο οποίος -αφού τόνισε τη σημαντική προσφορά του Δήμου της Αθήνας και προσωπικά του προέδρου του ΟΠΑΝΔΑ, Χρήστου Τεντόμα– συμπλήρωσε:

iasonas3

“Από το πρωί τα παιδιά κάνουν μια σειρά από δραστηριότητες, έρχονται σε επαφή με αθλήματα, έχοντας δίπλα τους εξειδικευμένους προπονητές. Γεμίζουν δημιουργικά τις ώρες τους, μέσα από ένα σφιχτό πρόγραμμα, το οποίο τηρείται με ευλάβεια, σεβόμενο πάντα τις ανάγκες των πρωταγωνιστών, που είναι οι μικροί μας φίλοι. Όπλο μας είναι η αγάπη για τα παιδιά μας“.

iasonas2

iasonas8

iasonas9

iasonas5

iasonas7

iasonas6

iasonas4

Το καμπ το Ιάσωνα θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Ιουλίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…