Κεντρική Ασίστ Shadow “Πολύ καλή επιλογή ο Τζόρτζεβιτς”

“Πολύ καλή επιλογή ο Τζόρτζεβιτς”

manolopoulos-paok

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να είναι ο αντικαταστάτης του. Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην “Αγορά”, ευχαρίστηκε τους “πράσινους” για τη συνεργασία τους, τονίζοντας πως το “τριφύλλι” έκανε πολύ καλή επιλογή με την πρόσληψη του Τζόρτζεβιτς.

“Έχω μόνον ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Παναθηναϊκό και στη διοίκηση, που αυτά τα τρία χρόνια μου έδωσε τη δυνατότητα. Από όποιο πόστο κι αν μου ζητήθηκε, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Φεύγω έχοντας 5 τίτλους με την ομάδα, παρόλο που ήταν χρονιές έπειτα από μια νέα προσπάθεια που άρχισε το 2012. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, έχοντας μάλιστα αρκετά καλή παρουσία στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με εκπληκτικό κόσμο, τον οποίο ευχαριστώ για τη στήριξη”, δήλωσε ο Μανωλόπουλος.

Για το μέλλον του: “Αυτή είναι η ζωή των προπονητών. Φεύγω και αφήνω πίσω μου μόνο φίλους. Έχω κάποια δεδομένα. Πρέπει να σκεφτώ, να κάνω την καλύτερη επιλογή. Το καλό είναι ότι μπορώ να έχω λίγο χρόνο για την οικογένειά μου. Τα προηγούμενα χρόνια, οι μέρες που δεν δούλεψα για τον Παναθηναϊκό ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, οι μέρες που δεν σκέφτηκα τον Παναθηναϊκό μηδενικές”.

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: “Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πολύ καλή επιλογή με τον νέου του προπονητή. Του εύχομαι τα καλύτερα. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις πολύ μεγάλες επιτυχίες που διαχρονικά έχει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Πόσο άσχετος είναι ο βλάκας

Όταν είσαι άσχετος με ένα αντικείμενο (και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ασχο…