Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πάβλοβιτς με τη “βούλα”

Πάβλοβιτς με τη “βούλα”

aleksantar pavlovic

aleksantar pavlovic

Ήταν ήδη γνωστό αλλά πλέον επισημοποιήθηκε και τυπικά η υπόθεση της απόκτησης του Σάσα Πάβλοβιτς, από τον Παναθηναϊκό. Η “πράσινη” ΚΑΕ ανακοίνωσε την ένταξη του 31χρονου φόργουορντ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα (“Υπέγραψε ο Πάβλοβιτς“), που αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού -μετά τον Γιώργο Καλαϊτζάκη– και επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, σημείωσε: “Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα βρεθώ στην Αθήνα και θα ενσωματωθώ στον Παναθηναϊκό. Όταν επικοινώνησε μαζί μου ο κόουτς Τζόρτζεβιτς και με ενημέρωσε ότι θα με ήθελε στον Παναθηναϊκό, συμφωνήσαμε με την πρώτη. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά, ήταν εύκολη απόφαση”.

Ενώ συμπλήρωσε: “Είμαι ευτυχισμένος επειδή θα αγωνιστώ σε μια τεράστια ομάδα, με σπουδαία ιστορία, μεγάλους παίκτες όπως κι επίσης για το λόγο ότι θα παίξω για τον κόουτς Τζόρτζεβιτς. Υπήρξε μεγάλος παίκτης και είναι μεγάλος κόουτς. Όπως επίσης είναι σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και στο θέμα των οπαδών.

Στην Παρτιζάν όπου αγωνίστηκα, υπάρχει ένα πολύ πιστό κοινό που δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα και το ίδιο γίνεται και στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω τα πάντα για να μην τους απογοητεύσω. Γνωρίζω καλά, άλλωστε, ότι έχω έρθει σε μια τεράστια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να παλέψω για την Ευρωλίγκα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς για τον επόμενο χρόνο.

Το βιογραφικό του

Ο Πάβλοβιτς γεννήθηκε στο Μαυροβούνιο στις 15/11/1983, έχει ύψος 2,01, αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3” και ανδρώθηκε μπασκετικά στην Μπουντούτσνοστ. Το 2003 έγινε pick στο Νο19 του Draft από τους Γιούτα Τζαζ όπου και αγωνίστηκε την επόμενη σεζόν (2003-04). Επίσης, στο ΝΒΑ έπαιξε και για λογαριασμό των Κλίβελαντ Καβαλίερς (2004-09), των Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2009-10), των Ντάλας Μάβερικς (2010-2011), των Νιού Όρλινς Πέλικανς (2010-11), των Μπόστον Σέλτικς (2010-2011 και 2011-12) και των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (2012-13). Συνολικά μέτρησε 567 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη έχοντας 4,9 πόντους και 1,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 15,7 λεπτά ανά αγώνα. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της Παρτιζάν“.

Τα στατιστικά του

pavlovic-statistika

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…