Κεντρική NBA Παρουσιάστηκε ο Μπιέλιτσα
NBA

Παρουσιάστηκε ο Μπιέλιτσα

bjelica parousiasi timberwolves

bjelica-parousiasi-timberwolves

Την απόκτηση του Νεμάνια Μπιέλιτσα ανακοίνωσαν, με κάθε επισημότητα, οι Τίμπεργουλβς, παραθέτοντας συνέντευξη Τύπου, ώστε να παρουσιάσουν το νέο τους απόκτημα. Ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε, είχε επελέγη στην 35η θέση του Ντραφτ του 2010, αλλά δεν έκανε άμεσα το υπερατλαντικό βήμα. Προτίμησε να μείνει στην Ευρώπη και να μεταβεί στις ΗΠΑ, όταν θα ήταν και θα ένιωθε έτοιμος, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη.

Ο Σέρβος φόργουορντ, ύστερα από μια εκπληκτική σεζόν με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και έχοντας αναδειχθεί MVP της Ευρωλίγκα, αποφάσισε να μετακομίσει στη Μινεσότα και να ξεκινήσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στο ΝΒΑ, με αυτόν τον τρόπο, διότι ξέρω ότι ήταν πολύ δύσκολο αλλά δεν υπέφερα, το απόλαυσα. Ήθελα να δείξω σε όλους ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ και αυτή είναι μια σπουδαία ευκαιρία τόσο για μένα, όσο και για τη χώρα μου” δήλωσε ο Μπιέλιτσα ενώ το εγκώμιο του έπλεξε ο προπονητής της ομάδας, Φλιπ Σόντερς: “Είναι ρούκι, στο ΝΒΑ, αλλά όχι στο επαγγελματικό μπάσκετ. Είναι 27 ετών και ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας που έχει παίξει σε μεγάλα και δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη. Ήταν ο σταρ της ομάδας του, αυτός που την κουβαλούσε και το γεγονός πως ήταν σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, υποδεικνύει την ποιότητα του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…