Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ο κ. Σάκοτα ξέρει…”

“Ο κ. Σάκοτα ξέρει…”

Mark Antonio Carter

Mark Antonio Carter

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ μίλησε ο Μαρκ Κάρτερ. Ο Αμερικανός γκάρντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ υπογράμμισε ότι κι αυτός όπως και η ομάδα θέλει να κερδίζει συνέχεια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μαρκ Κάρτερ στο aekbc.gr:
Για τις πρώτες του σκέψεις για την ΑΕΚ: “Όπως έχω ξαναπεί, είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, που θέλει πραγματικά να κερδίζει συνέχεια. Κάθε χρόνο θέλω να βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς του μπάσκετ και να εστιάζω στο να μεταφέρω το πάθος μου στην ομάδα. Ελπίζω να έχω μια πολύ καλή χρονιά ατομικά και ομαδικά”.

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα: “Πραγματικά κάναμε πολύ δυνατά παιχνίδια την χρονιά που μας πέρασε. Ο κόουτς Σάκοτα ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τον κάθε παίκτη μέσα στο γήπεδο, ώστε να αποδώσει όσο καλύτερα μπορεί και να βγάλει το πάθος που πρέπει σε κάθε αγώνα”.

Για το Eurocup: “Ως παίκτης είναι υπέροχο να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη, είναι καλύτερη διοργάνωση, περισσότερα παιχνίδια, όλοι οι παίκτες αγαπούν τον ανταγωνισμό και φυσικά το πιο σπουδαίο είναι να δείξεις στην Ευρώπη το επίπεδο της ομάδας και τους παίκτες που την εκπροσωπούν στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

Για το τι περιμένει νέα σεζόν: “Περιμένω εμάς να δημιουργήσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Επιδιώκω να εμπνεύσω την ομάδα”.

Για το ποιος ήταν ο λόγος που είπε το “ναι” στην ΑΕΚ: “Είδα ό,τι κτίστηκε κάτι καλό την προηγούμενη χρονιά και ότι κάτι ανάλογο θα κτιστεί και για τη νέα περίοδο. Και επίσης, πολύ σημαντικό είναι, ότι θέλω να κερδίσω παίζοντας σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση”.

Για τον Μάκη Αγγελόπουλο: “Ναι, γνωρίζω πολλά. Ο κύριος Αγγελόπουλος με καλωσόρισε πολύ ζεστά, από το τηλέφωνο όταν και μιλήσαμε, μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής μου από την ομάδα”.

Για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα: “Δουλεύω πολύ σκληρά πάνω στην φυσική κατάσταση, τώρα που είμαι στην Αμερική, και θα είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις τέλος του Αυγούστου, που θα έρθω στην Ελλάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…