Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο ενθουσιασμός του Παύλος

Ο ενθουσιασμός του Παύλος

nick paulos

nick paulos

Ο απόφοιτος του κολεγίου του Γκρίνσμπορο, Νικ Παύλος, ξεκινάει την επαγγελματική του καριέρα από την χώρα καταγωγής του πατέρα του και, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η ιδιαίτερη πατρίδα του είναι το Λεβίδι Αρκαδίας!

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ως παίκτης της Ένωσης, ο Ελληνοαμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στην έλευση του στην ΑΕΚ, στα πράγματα που γνωρίζει για το σύλλογο αλλά και στον Ντράγκαν Σάκοτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή: “Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ την επαγγελματική μου καριέρα στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Είναι απίστευτη ευκαιρία για μένα να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Είναι ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό, να παίξω μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σκληρή δουλειά με έφερε εδώ, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή”.

Για τις ρίζες του: “Κατάγομαι από το Λεβίδι Αρκαδίας. Από κει κατάγεται ο πατέρας μου δηλαδή. Πάντως, στην Αθήνα και την Ελλάδα ήλθα για πρώτη φορά πέρσι, όταν και έμεινα για οκτώ ημέρες”.

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα: “Ξέρω ότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Δεν είχα καμία επαφή μαζί του, αλλά θα τον δω για πρώτη φορά από κοντά στο Λας Βέγκας, στο οποίο θα μεταβώ τις επόμενες ημέρες. Εκεί θα συζητήσω μαζί του”.

Για την ΑΕΚ: “Ξέρω κάποια πράγματα για την ΑΕΚ. Ξέρω ότι έχει Ιστορία στο μπάσκετ και υπέροχους οπαδούς. Ξέρω επίσης ότι βρίσκεται σε στάδιο αναγέννησης. Είναι ευχάριστο, που θα φορέσω τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…