Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Αγγέλου και ο Ολυμπιακός

Ο Αγγέλου και ο Ολυμπιακός

aggelou osfp efes

aggelou-osfp-efes

Ο Βαγγέλης Αγγέλου σχολίασε τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού, μιλώντας στη Real News, με τον βοηθό του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο της Εφές Αναντολού να αναφέρεται παράλληλα στον Κώστα Σλούκα, αλλά και τα σενάρια επιστροφής του Στράτου Περπέρογλου στο λιμάνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Γιανγκ: “Κατ΄ αρχάς για τον Γιανγκ θα πω ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, ιδανικό στο πικ εν ρολ. Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αναδείχθηκε χρήσιμος, έδειξε ικανότητα και ήταν άξιος προσοχής. Μπορεί να τελειώνει καλά τις φάσεις και είναι σπουδαίος μαχητής, έξυπνος και συνεργάσιμος μέχρι αλτρουισμού στο παιχνίδι του. Η δύναμή του αποτελεί σήμα κατατεθέν, το ίδιο η αντίληψη του χώρου που τον διακρίνει, αλλά και η έφεση στα ριμπάουντ και νομίζω ότι στον Ολυμπιακό θα τον αναδείξουν καλύτερα οι συμπαίκτες του. Πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της νέας του ομάδας”.

Για τον Στρόμπερι: “Και αυτή είναι μία πολύ καλή επιλογή. Πρόκειται για παίκτη χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, σταθερά θετικό τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, πειθαρχημένο, με την εξέλιξή του να είναι ραγδαία τη χρονιά που πέρασε στην Καρσίγιακα. Θα τον χαρακτήριζα εργαλείο για έναν προπονητή, μαχητικό και πολύ γρήγορα στον αιφνιδιασμό, που θεωρώ ότι είναι μεγάλο του προτέρημα”.

Για τον Σλούκα: “Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο Κώστας υποχρέωσε μια ομάδα με ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του φανερώνει ξεκάθαρα την αξία και το μέγεθος της ποιότητάς του”.

Για τον Περπέρογλου: “Ο Περπέρογλου έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο και δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…