Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μεγάλη μου τιμή”

“Μεγάλη μου τιμή”

HACKETT1

HACKETT

Ο Ντάνιελ Χάκετ ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και λίγη ώρα αφότου υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες στο Λας Βέγκας όπου βρίσκεται, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας.

“Είναι τιμή μου που μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, με την τεράστια παράδοση και το πνεύμα πρωταθλητή που έχει, με ήθελε στο ρόστερ της. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι αν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα με το ΝΒΑ, ότι θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν η στιγμή για μένα και το ΝΒΑ και μετά τη συνάντηση που είχα με τον coach Σφαιρόπουλο και τον GM (Χρήστο Σταυρόπουλο) όλα έγιναν πολύ εύκολα”, δήλωσε αρχικά ο Ιταλός γκαρντ και πρόσθεσε:

“Έχω δουλέψει πολύ σκληρά τον προηγούμενο καιρό για να είμαι έτοιμος για το σάμερ λιγκ αλλά και για την εθνική. Ξέρω επίσης ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς Έλληνες διεθνείς και τον Ματ Λοτζέσκι, οπότε ουσιαστικά θα ξεκινήσουμε δουλειά όλοι μαζί τον Σεπτέμβριο. Είμαι έτοιμος να παίξω το ρόλο μου και να κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίζει η ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με σπουδαίο σύστημα κι εγώ θέλω να ταιριάξω σ’ αυτό το σύστημα, σαν έναν κομμάτι που ταιριάζει σε ένα παζλ”.

Όσο για τον κόσμο της ομάδας, τόνισε: “Κάθε φορά που έπαιζα στο ΣΕΦ ήμουν έκπληκτος με την ατμόσφαιρα. Ξέρω ότι η παράδοση είναι πολύ βαθιά και μεγάλη σ’ αυτή την ομάδα. Θέλω να παίξω με την καρδιά μου για τον κόσμο και θα δίνω τα πάντα ανεξάρτητα αν τα πράγματα στο τέλος θα είναι καλά ή κακά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…