Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Με οδηγό την άμυνα”

“Με οδηγό την άμυνα”

gogo stamati

gogo stamati

Η Εθνική Νέων Γυναικών αναζητά τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, της Ποντγκόριτσα, για να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις και να πανηγυρίσει την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία. Αρχής γενομένης από το αυριανό (10/07) ματς κόντρα στη Σουηδία, η Εθνική μας θέλει το απόλυτο και η Γωγώ Σταμάτη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, εξήγησε πως:

“Η Σουηδία είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες και δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης. Να δείξουμε ότι θέλουμε πιο πολύ το παιχνίδι από την αντίπαλό μας. Το ματς κατά τη γνώμη μου θα κριθεί στην άμυνα, καθώς αν τα πάμε καλά σε αυτό τον τομέα θα έχουμε και αποτέλεσμα στην επίθεση. Οπότε έχουμε μπει συγκεντρωμένες και με καλή άμυνα έχουμε κερδίσει το παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας που είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία”.

Το αυριανό πρόγραμμα: (12:30) Βοσνία – Ρουμανία, (14:50) Σουηδία – Ελλάδα, (17:10) Λιθουανία – Μ.Βρετανία, (19:30) Μαυροβούνιο – Ισραήλ, (21:50) Αυστρία – Βουλγαρία.

Η Βαθμολογία (σε 6 αγώνες): Βοσνία 12, Σουηδία 11, Αυστρία 11, Ελλάδα 10, Λιθουανία 9, Μαυροβούνιο 9, Ισραήλ 7, Ρουμανία 7, Βουλγαρία 7, Μ. Βρετανία 6.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…