Κεντρική Διεθνή “Κοινή γλώσσα επικοινωνίας”

“Κοινή γλώσσα επικοινωνίας”

shved khimki

shved-khimki

Ο Αλεξέι Σβεντ επέστρεψε στο ρωσικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Χίμκι. Λίγες μέρες μετά τη συμφωνία του με τη ρωσική ομάδα, μίλησε σε τοπικό Μέσον Ενημέρωσης και είπε πως ανάμεσα σε εκείνον και το νέο του προπονητή, Ρίμας Κουρτινάιτις, υπάρχει κοινή γλώσσα επικοινωνίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Μίλησα με τον Ρίμας Κουρτινάιτις, αλλά τέτοιες λεπτομέρειες δεν συζητήσαμε. Από τη συνομιλία μας, όμως, γρήγορα διαπίστωσα πως μπορεί να υπάρξει κοινή γλώσσα και να συνεργαστούμε χωρίς προβλήματα. Πιστεύω στον Κουρτινάιτις. Ξέρει τον τρόπο να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Ο προπονητής θα είναι αυτός που θα χρησιμοποιήσει εμένα και τον Τάιρις με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Δεν έχω πρόβλημα με τη θέση μου, είτε είμαι βασικός είτε έρχομαι από τον πάγκο. Αυτό που θέλω είναι να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ την Χίμκι“.

Κλείνοντας, μίλησε για την απόφασή του να μη συνεχίσει στο ΝΒΑ, παρά να επιστρέψει στην Ευρώπη: “Το ΝΒΑ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Είχα προτάσεις, όχι από τρεις ομάδες όπως ανέφεραν τα Μέσα, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν ικανοποιητική. Έπαιξα εκεί τρία χρόνια και νομίζω πως άξιζα περισσότερα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…