Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Καθοριστική η ενέργεια”

“Καθοριστική η ενέργεια”

Charalampopoulos

Charalampopoulos

Η Εθνική μας ομάδα των Εφήβων πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, απέναντι στην Ισπανια, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και με κύριο εκφραστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους, στην πλήρη επιστροφή του στα παρκέ, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό παιχνίδι με την Αμερική, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο… “Χαραλαμπό” αλλά και ο Κώστας Μήτογλου, μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:
Η επόμενη μέρα είναι ένα ματς κόντρα στο φαβορί της διοργάνωσης, τις ΗΠΑ. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Αν πρέπει να κερδίσουμε, θα γίνει” και πρόσθεσε: “Ο κόσμος είναι φοβερός, δίνει ώθηση. Δύσκολο είναι για μένα να ξαναμπώ γρήγορα σε ρυθμό, μετά τον τραυματισμό μου. Ο κόουτς μού δίνει την ευκαιρία και κάνω ό,τι μπορώ“.

Η ενέργεια που βγάλαμε στο παιχνίδι ήταν καθοριστική. Η εμπειρία που έχω στον Παναθηναϊκό αναμφίβολα είναι σημαντική για μένα για να εξελίσσομαι και μέσω της Εθνικής“.

Από την πλευρά του ο Κώστας Μήτογλου δήλωσε: “Κάνω ό,τι λέει ο κόουτς. Προσπάθησα κι εγώ όσο μπορούσα. Εκμεταλλεύτηκαμε την υπέρ μας κατάσταση και τα καταφέραμε. Σε τέτοια ματς, δίνεις τα πάντα. Αφιερώνω τη νίκη στον Κώστα Οικονομόπουλο, ένα φοβερό παιδί, που δεν είναι εδώ μαζί μας. Το παιχνίδι με την Ισπανία πέρασε και κοιτάμε τον επόμενο δύσκολο στόχο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…