Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Είναι μια μεγάλη επιτυχία”

“Είναι μια μεγάλη επιτυχία”

Charalampopoulos2

Charalampopoulos

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κατέλαβε την τέταρτη θέση παγκοσμίως, καθώς στο πλαίσιο του Μικρού τελικού της διοργάνωσης, ηττήθηκε από την Τουρκία με 80-71. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μίλησαν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αλλά και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Αναλυτικά:
“Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παίξαμε για την ομάδα κι όχι για μας, ήμασταν μια παρέα από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό μετράει. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά είχαν όρεξη να παίξουν στον μικρό τελικό, παίξαμε δυνατά, απλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι”.

Για το πρόβλημα τραυματισμού του: “Είχα έναν τραυματισμό στο φιλικό με τις ΗΠΑ. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές. Δεν μπορούσα να παίξω στο 100%, αλλά ευχαριστώ για την προσπάθεια που έγινε. Με βοηθούσαν από το πρωί ως το βράδυ για να παίξω έστω και για λίγο”.

Για το τι θα θυμάται και τι θέλει να ξεχάσει από τη διοργάνωση: “Θέλω να ξεχάσω τον τραυματισμό μου και τα παιχνίδια που δεν έπαιξα και θα θυμάμαι για πάντα αυτόν τον κόσμο που μας βοήθησε και μας στήριξε σε όλα τα παιχνίδια, είτε χάσαμε, είτε κερδίσαμε. Υπάρχει ένα δέσιμο λόγω της μητέρας μου με το Ηράκλειο, έχω έρθει πολλές φορές διακοπές και έχω συγγενείς. Με στήριξαν όπως και όλη την ομάδα, γι’ αυτό τους ευχαριστώ”.

Για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στο Βόλο: “Είμαστε μια πολύ καλή φουρνιά, 1997-1998, με παιδιά που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι και ελπίζω να έχουμε μια ανάλογη πορεία”.

toliopoulos

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τολιόπουλος, δήλωσε: “Σίγουρα πετύχαμε τους στόχους μας. Πήγαμε στην τετράδα του κόσμου. Το αξίζαμε πιστεύω. Έπαιξε ρόλο και η κούραση με τους Αμερικάνους. Συνεχίζουμε όμως έτσι είναι η ζωή», είπε ο Ελληνας γκαρντ”.

Για την παρουσία του κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά: “Τον ευχαριστούμε πολύ. Ήταν απίστευτος αυτές τις δέκα μέρες του τουρνουά. Ελπίζω να ξαναγίνει κι άλλη διοργάνωση εδώ και να είναι ο ίδιος κόσμος και πάλι και να υποστηρίξει την εθνική ομάδα, όποια κι αν είναι αυτή”.

Όσο για το ποιες στιγμές κρατάει και ποιες θέλει να ξεχάσει: “Κρατάω τις καλές στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί, την παρέα που κάναμε στο ξενοδοχείο, ο κόσμος που ήταν απίστευτα καλός μαζί μας και όλα αυτά τα ωραία πράγματα που ζήσαμε. Φυσικά και η ζωή συνεχίζεται. Άλλα παιδιά θα πάνε στους Νέους, άλλοι έχουν το Ευρωπαϊκό στον Βόλο. Είμαστε 18-19 χρονών και έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας. Η ζωή συνεχίζεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…