Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ανακοίνωσε και Καμαριανό

Ανακοίνωσε και Καμαριανό

nikos kamarianos aek

nikos kamarianos-aek

Ακόμα μια μεταγραφική κίνηση, με γνώμονα το μέλλον, πραγματοποίησε η ΑΕΚ καθώς έκανε δικό της τον Νίκο Καμαριανό. Ο 18χρονος φόργουορντ θα φορά τα “κιτρινόμαυρα” για τα επόμενα πέντε χρόνια και ο ίδιος δηλώνει πως “Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη αυτό, που έχει συμβεί. Ίσως, το συνειδητοποίησε περισσότερο, η “Ενωσίτισσα” γιαγιά μου, η οποία εδώ και καιρό είχε καταχαρεί στην ιδέα ότι ενδέχεται να φορέσω την φανέλα της ομάδας, που αγαπάει. Της ομάδας που έφερε στην Ελλάδα το πρώτο ευρωπαϊκό!” για να συμπληρώσει:

“Νιώθω υπερήφανος, που με επέλεξε ο κύριος Σάκοτα. Δεν ξέρω αν με επέλεξε μετά την διαδικασία των δοκιμαστικών, ή αν με είχε στο μυαλό του από πριν, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Αισθάνομαι ότι πρέπει να προετοιμαστώ πολύ σκληρά, διότι η ΑΕΚ έχει τεράστιες απαιτήσεις, και πρέπει να σταθώ στο ύψος μου. Να κερδίσω την εμπιστοσύνη του κυρίου Σάκοτα. Μέσα από την προσπάθεια κερδίζεις τον ρόλο σου”.

Ενώ κατέληξε λέγοντας: “Είμαι σε μια φάση, όπου έδωσα Πανελλαδικές και περιμένω με αγωνία τις βάσεις. Θα ήθελα να περάσω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς τα χρηματοοικονομικά είναι αυτά, που μ’ αρέσουν και θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον. Ό,τι κι αν γίνει όμως, προτεραιότητά μου θα είναι το μπάσκετ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι σήμερα (21/07) ο διεθνής γκαρντ – φόργουορντ Νίκος Καμαριανός (18 χρ., 2μ.04) υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διαρκείας με τη “Βασίλισσα“, ήτοι έως το 2020.

Ο Καμαριανός ξεκίνησε την καριέρα του από τα Τμήματα Υποδομής του Πανελληνίου, κατόπιν πήρε μεταγραφή για το Παλαιό Φάληρο, ενώ την περίοδο που τελείωσε στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με την ομάδα Εφήβων του Παναθηναϊκού“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…