Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Βραβείο γελοιότητας

Βραβείο γελοιότητας

monkeys

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο. Αυτή η ανακοίνωση διεκδικεί βραβείο γελοιότητας, καθώς από τη μια επιχειρεί να μεταφέρει το βάρος στην πλάτη του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και των συνεργατών του, ενώ το τεχνικό τιμ της Εθνικής επικοινώνησε με την Αθήνα και ζήτησε από την ΕΟΚ επίσημα να μάθει τη διαφορά και τους κανονισμούς βάσει των οποίων προκύπτει.

Από την άλλη μιλά για “αήθη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων“, όταν οι ίδιες οι διεθνείς αθλήτριες είπαν μπροστά στην κάμερα κι εμείς απλά καταγράψαμε. Γι’ άλλη μια φορά η ΕΟΚ δείχνει πόσο λίγη είναι, σε όλα τα επίπεδα.

Η ανακοίνωσή της:
“Με ιδιαίτερη έκπληξη γινόμαστε τις τελευταίες ώρες μάρτυρες μιας αήθους προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων, προκειμένου να υποβαθμιστεί η επιτυχημένη παρουσία της Εθνικής ομάδας γυναικών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Θεωρούμε αδιανόητο και προσβλητικό για το προπονητικό επιτελείο της ομάδας να επιχειρείται να του καταλογιστεί άγνοια των πιθανών σεναρίων στην εξέλιξη της τελευταίας αγωνιστικής. Είναι γνωστό ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις, ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ο προπονητής και οι συνεργάτες του αναλύουν λεπτομερώς κάθε πιθανό σενάριο και το γνωστοποιούν στην ομάδα τους. Είναι βέβαιο ότι το ίδιο συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Θα έπρεπε επίσης να είναι γνωστό τουλάχιστον σε αυτούς που αποδεδειγμένα στενοχωρούνται από τις επιτυχίες των Εθνικών ομάδων μπάσκετ και συντονισμένα προσπαθούν να τις υποβαθμίσουν, ότι ακόμα και σε περίπτωση αμφιβολιών, ο κομισάριος της διοργανώτριας αρχής σε κάθε αγώνα αν ερωτηθεί είναι γνώστης των πιθανοτήτων και απαντά σχετικά.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας ενός θέματος, στο οποίο δεν πρόκειται να επανέλθουμε”.

Δεν βρέχει. Σας φτύνουν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Υφυπουργείο Αθλητισμού σε ΕΟΚ: Αντιπαράθεση με «ψεκασμένες ιδέες»

Το σίριαλ ανάμεσα στο υφυπουργείο αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δ…