Κεντρική Basket League Άρης “Τραγικό τελείωμα”

“Τραγικό τελείωμα”

priftis

priftis

Ο Άρης μπορεί να έκανε ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, στο τέταρτο, “βραχυκύκλωσαν” οι “μηχανές” της ομάδας και κατάφερε να χάσει το παιχνίδι από τα χέρια του. Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν φανερά στεναχωρημένος στη συνέντευξη Τύπου με τον προπονητή του Άρη να τονίζει πως η ομάδα πρέπει να αποδείξει τι αξίζει στη συνέχεια.

Αναλυτικά:
Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και είχαμε ένα τραγικό τελείωμα. Κρίμα που χάσαμε αυτό το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο, αλλά με κακή συγκέντρωση και εξαιρετικά κακή άμυνα δώσαμε στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να γυρίσει στο ματς, να βάλει μεγάλα σουτ και να χτίσει αυτοπεποίθηση στο τελείωμα του αγώνα, που είναι και το πιο κρίσιμο σημείο. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι. Λέμε μέσα στη χρονιά ότι είμαστε δεμένοι, συμπαγείς σαν ομάδα, ενωμένοι. Τώρα είναι οι στιγμές που χρειάζεται να το δείξουμε αυτό και να μείνουμε ψύχραιμοι”.

Σχετικά με τον Νέιμικ είπε: “Είναι ανέτοιμος, περισσότερο το… εκβίασα σήμερα. Η κατάστασή του ήταν τέτοια που υπήρχε ερωτηματικό αν μπορεί να βοηθήσει”.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ συμπλήρωσε με τη σειρά του: “Ελέγχαμε το παιχνίδι μετά το κακό ξεκίνημά μας, για 25 λεπτά. Ήμασταν μπροστά με 10 πόντους, αλλά το παιχνίδι λήγει στο 40’ και όχι στο 30’. Κάναμε δώρο στον ΠΑΟΚ, δεχθήκαμε 28 πόντους και όταν δέχεσαι τόσους πόντους σε ένα δεκάλεπτο, δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Μας περιόρισαν στους 11 πόντους, πλέον πρέπει να καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε και να εκμεταλλευτούμε τη δική μας έδρα. Δεν παίξαμε καλή άμυνα, αφήσαμε ελεύθερα τρίποντα, ο κόσμος μπήκε στο παιχνίδι και είχαμε ένα καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο. Θα δούμε τι δεν κάναμε σωστά και θα βελτιωθούμε. Δεν τελειώνει η σειρά εδώ, είναι το 1-0”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…