Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Τον οδηγούν σε παραίτηση

Τον οδηγούν σε παραίτηση

Euroleague

dikaioulakos-aporia

Τα πάντα θυσιάζουν στον βωμό της προστασίας του “μεγάλου“. Δεν υπάρχει ούτε καν η στοιχειώδης αξιοπρέπεια της παραδοχής του λάθους, γι’ αυτό και δεν διστάζουν να οδηγήσουν στην παραίτηση τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο, φορτώνοντας στον πιο πετυχημένο προπονητή γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα, την ευθύνη για την γκάφα στο Ευρωμπάσκετ και την απώλεια μιας θέσης στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα, ανοίγουν τον Ασκό του Αιόλου, καθώς οι διεθνείς παίκτριες πίνουν νερό στ’ όνομά του κι αν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αντιδράσει, ίσως να έχουμε αλυσιδωτές και απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, προσπαθεί πάντα να συμβιβάσει κι όχι να διαλύσει, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος είναι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Έλληνας προπονητής στο γυναικείο μπάσκετ. Κι όμως, με την ανακοίνωσή της η ΕΟΚ τον έδωσε βορρά στις διαθέσεις οποιουδήποτε ήθελε να αναζητήσει εξιλαστήριο θύμα.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σοβαρός και σχολαστικός είναι, γι’ αυτό και κανείς δεν πέφτει στην παγίδα, κανείς δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα άθλια γράφονται στο δελτίο Τύπου. Είναι, όμως, θέμα του ίδιου του προπονητή της Φενέρμπαχτσε αν θα παρακολουθήσει ατάραχος την προσπάθεια μεταφοράς ευθυνών στο πρόσωπό του, ή αν θα αντιδράσει.

Άλλος στη θέση του μπορούσε να κάνει… ρόμπες τους -τάχα μου- ενδιαφερόμενους για το γυναικείο μπάσκετ, αλλά για καλή τους τύχη ο Τζώρτζης δεν πρόκειται να μπει σε αντιπαράθεση, κρατώντας μέσα του όσα τον έχουν ενοχλήσει. Το αν θα κάνει την παραμικρή κίνηση δεν το γνωρίζουμε, όμως με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΟΚ, είναι εμφανές πως τον οδηγούν σε παραίτηση

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…