Κεντρική Basket League Άρης Το μέλλον του Βεζένκοφ

Το μέλλον του Βεζένκοφ

vezenkof margaritis

vezenkof-margaritis

Η παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στον Άρη είναι το σενάριο που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης τους, Νίκος Λώτσος, μιλώντας στο Yellow Radio 92.8. Ο κ. Λώτσος εξήγησε το λόγο που ο νεαρός φόργουορντ απέσυρε τη συμμετοχή του από το φετινό Ντραφτ του ΝΒΑ, επεσήμανε ότι απώτερος στόχος του παίκτη είναι η απέναντι πλευρά του Ατλαντικού  γι’ αυτό και η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη φαντάζει πιο πιθανή.

Η απόσυρση της συμμετοχής από το Ντραφτ “Ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς από την Αμερική. Ήταν κάτι που το αποφάσισε μόνος του. Άκουσε και τους γονείς του και τη δική μου γνώμη και μετά αποφάσισε αυτός. Και με βρίσκει σύμφωνο, καθώς έχει άλλες δύο χρονιές να μπει και να είναι και καλύτερος. Αρκετοί θεωρούν πως τη χρονιά που έκανε δεν μπορεί να την επαναλάβει, αλλά εγώ είμαι σίγουρος πως μπορεί να κάνει και καλύτερες. Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος” δήλωσε αρχικά ο Λώτσος ενώ αναφορικά με το μέλλον του πελάτη του, σημείωσε:

“Πρέπει να βάλει κάτω όλα τα δεδομένα του, τι ψάχνει ο ίδιος. Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Αυτό είπα και σε μια κουβέντα που είχα με μεγάλη ομάδα της Ευρωλίγκα πριν λίγο. Πως είναι νωρίς να πούμε κάτι σίγουρο. Ο Αλέξανδρος και ο Άρης έχουν ακόμα, λογικά, δύο παιχνίδια. Για να αποφασίσει ανάλογα πρέπει πρώτα να κερδίσει με την ομάδα του την τρίτη θέση. Είναι πολύ προσηλωμένος στο στόχο του κι όλα θα πάνε καλά. Δεν μιλήσαμε καθόλου κατά τη διάρκεια των πλέι οφ, δεν με ενόχλησε, δεν τον ενόχλησα, κάτι που δείχνει πως επικεντρώνεται μόνο στο στόχο της ομάδας του.

Η παραμονή στον Άρη έχει δυσκολίες, αλλά ο Άρης έχει ένα αβαντάζ. Αυτό είναι πως με τον Άρη παραμένει ορθάνοιχτη η πόρτα του ΝΒΑ, ενώ εάν κάνει μεταγραφή θα δυσκολέψει η υπόθεση του ΝΒΑ, καθώς η ομάδα επειδή έχει πληρώσει για να τον αποκτήσει θα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…