Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το λάθος του Ολυμπιακού

Το λάθος του Ολυμπιακού

sfairopoulos osfp

sfairopoulos-osfp

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε άσχημη ημέρα και νικήθηκε κατά κράτος από τον εκπληκτικό Άρη και δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τη “σκούπα” ώστε να προκριθεί από τώρα στους τελικούς της Α1. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απένειμε τα εύσημα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και στάθηκε στη λάθος αντιμετώπιση των παικτών του, οι οποίοι μπήκαν, υπέρ του δέοντος, χαλαροί.

Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη και την εμφάνιση, πάλεψαν πιο πολύ, ήταν πιο έτοιμοι και το έδειξαν μέσα στο γήπεδο. Εμείς αντιθέτως πιστέψαμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα και είναι μεγάλο λάθος αυτό. Ο Άρης το απέδειξε αυτό και στην προηγούμενη φάση κόντρα στην ΑΕΚ όταν και έχασε με μεγάλη διαφορά στο δεύτερο ματς, αλλά επέστρεψε εδώ στην έδρα του, νίκησε και προκρίθηκε” επεσήμανε αρχικά ο προπονητής των Πειραιωτών και κατέληξε τονίζοντας πως “Εμείς τα είχαμε επισημάνει αυτά, αλλά μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση, με αστοχία και το πληρώσαμε. Συγχαρητήρια στον Άρη και προχωράμε στο επόμενο ματς”.

Σε ανάλογο “μήκος κύματος” και οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη: “Κάναμε μια απογοητευτική εμφάνιση, όταν στα προηγούμενα δύο ματς δεχτήκαμε κάτω από 60 πόντους και σήμερα δεχτήκαμε 84, αυτό τα λέει όλα. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας στο 200%, δεν κάναμε τίποτα σωστά σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, ιδιαίτερα στην άμυνα που δεν κάναμε τίποτα σωστά. Ο Άρης κέρδισε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…